.........

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Σημαντική νίκη εκτός έδρας σημείωσε ο Α.Ο.Αυλωναρίου επί του Απόλλωνα Ερέτριας με 1-2. Για άλλη μια φορά η ομάδα έπαιξε με πάθος, παρουσίασε σημαντικά σημάδια βελτίωσης στην απόδοσή της και δίκαια νίκησε. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της ομοιογένειας. Διαφορετική είναι πλέον η σημερινή εικόνα από αυτή στην αρχή της χρονιάς. 
Η Ερέτρια μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 20ο λεπτό, με σουτ του Βελαέτη από τη μικρή περιοχή, μετά από φάουλ του Σταματούκου και αδράνεια της άμυνας. Στη συνέχεια οι παίκτες του Αυλωναρίου αφυπνίστηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 31ο λεπτό, όταν ο Κοτρόζος κέρδισε την μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το 1-2 έγινε στο 41ο λεπτό, με σουτ του Βογιατζή από την μεγάλη περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Αυλωναρίου "έκλεισε" περισσότερο την άμυνά του και με αντεπιθέσεις προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, όμως η καλά οργανωμένη άμυνα του Αυλωναρίου κράτησε το αποτέλεσμα. Στο τέλος του αγώνα παίκτες τεχνική ηγεσία και διοίκηση πανηγύρισαν όλοι μαζί τη σπουδαία νίκη, δείχνοντας το πόσο καλό είναι αυτή τη στιγμή το κλίμα στην ομάδα.
Με τη νίκη αυτή το Αυλωνάρι έφθασε τους 9 βαθμούς πιάνοντας την ΑΕ Χαλκίδας στην 14η θέση, αφήνοντας πίσω τον Ολυμπιακό Χαλκίδας με 2. Λίγο πιο πάνω με 10 βαθμούς βρίσκονται ο Ταμυναικός και οι Ωρεοί, ενώ 13 βαθμούς έχουν η Ερέτρια και ο Λήλας Βασιλικού.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Γούναρης(55΄Μαραγκός), Μπρεγκανάκου, Θεοχάρης, Παππάς, Βασιλείου, Χριστοδουλόπουλος, Μουρίκης(77΄Γεωργικόπουλος), Βογιατζής, Κοτρόζος, Σειντόπουλος.
Την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου υποδέχεται τον Λήλαντα Βασιλικού.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: