.........

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, σημείωσε ο ΑΟ Αυλωναρίου νικώντας τα Αλάτσατα με 2-1. Έτσι συμπλήρωσε 4 νίκες και έφθασε τους 12 βαθμούς, μία αγωνιστική πριν το τέλος του Α΄γύρου, καταλαμβάνοντας την 12η θέση στον πίνακα βαθμολογίας. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι στους 4 τελευταίους αγώνες έχει 3 νίκες και 1 ήττα, γεγονός που δείχνει ότι η ομάδα έχει βρει το ρυθμό της. Αδυναμίες ακόμη υπάρχουν και στόχος είναι να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση. Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών για τρεις εβδομάδες και ξαναρχίζει στις 8 Ιανουαρίου με αγώνα εντός έδρας με την Καστέλα. 
Πολύ δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο ΑΟ Αυλωναρίου και κατάφερε μόλις στο 4ο λεπτό να ανοίξει το σκορ, με γκολ του Παντελή Κοτρόζου και αφού προηγουμένως ο Σταύρος Χριστοδουλόπουλος είχε βγάλει καταπληκτική μπαλιά στο σκόρερ. Στη συνέχεια διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα προσπάθησε για το δεύτερο γκολ, αλλά το πολύ κακό γήπεδο δεν βοηθούσε την καλή ανάπτυξη του παιχνιδιού.  
Οι γηπεδούχοι έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 20ο λεπτό, όταν ο Αργυρόπουλος απέκρουσε σουτ του Παρίση που βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και ισοφάρισαν με πέναλτι του ίδιου στο 36ο λεπτό.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Σειντόπουλος με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2. Παίζοντας έξυπνα και με αποφασιστικότητα στη συνέχεια χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο ΑΟ Αυλωναρίου κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Έπαιξαν: Αργυρόπουλος, Μαραγκός, Γεωργικόπουλος(89΄Συλβέστρος), Μπα, Θεοχάρης, Βασιλείου, Χριστοδουλόπουλος, Μουρίκης, Βογιατζής, Κοτρόζος(76΄Αιδίνης), Σειντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: