.........

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ Α΄ ΓΥΡΟΥ

Με άλλη μια νίκη, επί της Καστέλλας με 2-1, ολοκλήρωσε τους αγώνες του Α΄ γύρου, ο ΑΟ Αυλωναρίου. Έφθασε τους 15 βαθμούς, έχοντας κάνει 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια και βρίσκεται στη 12η θέση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αυλωναρίου με την εμφάνισή της την περασμένη Κυριακή επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Είναι γεγονός ότι μετά τη βαριά ήττα με 5-1 από την Προποντίδα, την 10η αγωνιστική, όταν βρισκόταν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με 3 βαθμούς, ελάχιστοι πίστευαν ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Όμως η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει από τον προπονητή Γιώργο Τζόκα, η διοίκηση που στήριξε αυτή την προσπάθεια και οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έφεραν τα θετικά αποτελέσματα.  
Πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε ο ΑΟ Αυλωναρίου και έφθασε δίκαια στη νίκη, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", με 2-1 επί της Καστέλλας. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Πρώτοι απείλησαν οι φιλοξενούμενοι με δύο φάσεις, στο 18ο και 19ο λεπτό, όμως ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου Μπάμπης Αργυρόπουλος αποσόβησε τον κίνδυνο με εξαιρετικές αποκρούσεις. Στη συνέχεια η ομάδα μας απάντησε με τρεις φάσεις, στο 21ο και στο 39ο λεπτό με τον Σεϊντόπουλο και στο 30ο λεπτό με τον Κοτρόζο που ανάγκασαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε έξοχες επεμβάσεις. Έτσι κύλησε το ημίχρονο, με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες και το σκορ στο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Αυλωναρίου ανέβασε την απόδοσή του έκλεισε τους αντιπάλους του στην περιοχή, σημείωσε δύο γκολ και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. 
Στο 50ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος αστόχησε από ευνοϊκή θέση ενώ στο 59ο λεπτό, ο Λαθουράς από δύσκολη θέση λίγο έλειψε να σκοράρει όμως έδιωξε με υπερένταση ο πολύ καλός τερματοφύλακας της Καστέλλας, Κυρόπουλος.
Στο 64ο λεπτό, ο Κοτρόζος άνοιξε το σκορ, αφού ξέφυγε πίσω από την άμυνα των φιλοξενουμένων μετά από μπαλιά του Λαθουρά και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Κοτρόζος ξέφυγε πάλι από τους αμυντικούς αλλά αυτή τη φορά αστόχησε. Στο 75ο λεπτό ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου Κώστας Σειντόπουλος, βγάζει μοναδική μπαλιά στον Συλβέστρο που μόνος απέναντι στον Κυρόπουλο σουτάρει άουτ.
Στο 86ο λεπτό μετά από πάσα του Σεϊντόπουλου ο Κοτρόζος με ωραίο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Ταψή.
Απόλυτα δίκαιη η νίκη του Αυλωναρίου που βρίσκεται σε αγωνιστική ανάκαμψη.
Η σύνθεση του ΑΟ Αυλωναρίου: Αργυρόπουλος, Μπα, Μπρεγκανάκου, Θεοχάρης, Αναστασίου Ζ.(81΄Γεωργικόπουλος), Βασιλείου, Μουρίκης(70΄Συλβέστρος), Χριστοδουλόπουλος, Λαθουράς, Κοτρόζος(87΄Αϊδίνης), Σεϊντόπουλος.
Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τους Ωρεούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: