.........

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δυστυχώς όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Νέου Πύργου την προηγούμενη Κυριακή πήραν μαθήματα αντιποδοσφαίρου! Έμαθαν ότι για να κερδίσεις έναν αντίπαλο μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε τρόπο, θεμιτό η αθέμιτο. Έτσι κι έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Ωρεών χρησιμοποίησε τα πάντα για να νικήσει. Τελικά τα κατάφερε!!!
Βλέποντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, θα έλεγε κανείς ότι θα ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Πράγματι στο πρώτο μέρος είχαμε τέσσερα γκολ, πολλές φάσεις και καλό ποδόσφαιρο. Στο 10ο λεπτό, η ομάδα των Ωρεών κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πάτση από τον τον νεαρό τερματοφύλακα του Αυλωναρίου, Άρη Κιούση και ο Δημήτρης Αθανασίου με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0. Στο 14ο λεπτό ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ήταν ένα άσχημο απόγευμα για το Αυλωνάρι η κατάσταση άλλαξε μέσα σε 10 λεπτά. Ο Κοτρόζος στο 20ο λεπτό σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ ξεσηκώνοντας τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου της ομάδας. Στο 22ο λεπτό ο Σεϊντόπουλος αφού τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα μείωσε σε 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Σεϊντόπουλος μπήκε στην περιοχή και με σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Ακολούθησε ένα πολύ καλό παιχνίδι με φάσεις και στις δύο περιοχές. Στο 40ο λεπτό, ο διαιτητής Ρουμπής, απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή των Ωρεών, Μαργέτη για εκτός φάσης κτύπημα στον Σεϊντόπουλο. Δύο λεπτά αργότερα ο Μούστος των Ωρεών κτύπησε εκτός φάσης τον Μπρεγκανάκου και ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Αυλωναρίου!!!!
Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχθηκε. Οι ποδοσφαιριστές των Ωρεών έπεφταν κάτω πολύ συχνά προκαλώντας την διακοπή του αγώνα, έπαιζαν πολύ σκληρά χωρίς τον διαιτητή να δείχνει κάρτες και εκβίαζαν το φάουλ με το παραμικρό, κυρίως έξω από την περιοχή το Αυλωναρίου. Αποκορύφωμα αυτής της παρωδίας ήταν τα σφυρίγματα από την εξέδρα που έκοψαν δύο φορές τον Κοτρόζο σε επιθέσεις στην αντίπαλη περιοχή, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει προσωρινά τον αγώνα και να κάνει συστάσεις στους γηπεδούχους, λέγοντας τους ότι στο επόμενο σφύριγμα θα διέκοπτε οριστικά το παιχνίδι. Αυτά όλα ζήσαμε στους Ωρεούς. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με κτύπημα φάουλ του Αθανασίου στο 73ο λεπτό, σε ένα από τα πολλά που πήραν έξω από την περιοχή. Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα είναι ζήτημα να παίχθηκε 5 λεπτά ποδόσφαιρο. ΝΤΡΟΠΗ !!!
Ο ΑΟ Αυλωναρίου έπαιξε με τους: Κιούση, Μπρεγκανάκου(75΄Μουρίκης), Μαραγκός, Θεοχάρης, Παππάς, Bah, Βασιλείου(85΄Γεωργικόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Λαθουράς(75΄Συλβέστρος). Κοτρόζος, Σεϊντόπουλος.
Το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τα Κριεζά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: