.........

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ

Ισοπαλία απέσπασε ο ΑΟ Αυλωναρίου την Κυριακή στα Φύλλα, από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας με 1-1. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο καθώς ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο και το Αυλωνάρι στο δεύτερο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή για να σημειώσουν κάποιο γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 19ο λεπτό και χωρίς προηγουμένως να κάνουν τη μεγάλη φάση. Ο Βλέτσας επιχείρησε μακρινό σουτ, ο Χροναίος δεν μπλόκαρε την μπάλα και ο επερχόμενος Βερζυτζόγλου την έστειλε στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Συνοδάκης από αριστερά έκανε σέντρα και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Η πρώτη επίσκεψη του Αυλωναρίου στην αντίπαλη περιοχή έγινε στο 23ο λεπτό, όταν ο Μαραγκός εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 28ο λεπτό, ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Βερζυτζόγλου μόνος μέσα στην περιοχή σούταρε ψηλά άουτ. Στο 32ο λεπτό, ο Λαθουράς έξω από την μεγάλη περιοχή σούταρε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Συνοδάκης με νέα σέντρα σημάδεψε και πάλι το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 39ο λεπτό χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για το Αυλωνάρι να ισοφαρίσει. Ο Χριστοδουλόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Καρατζά και ο Βογιατζής εκτέλεσε το πέναλτι για να διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. 
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι είχε την υπεροχή, πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 69ο λεπτό. Ο Κοτρόζος με έξοχη ενέργεια πέρασε ανάμεσα από τρεις αντιπάλους, έδωσε πάσα στον Βογιατζή πλάγια αριστερά, ο οποίος με δυνατό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Λίγο νωρίτερα, στο 49ο λεπτό, ο Χροναίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Συνοδάκη, φάση στην οποία τραυματίστηκε ο νεαρός τερματοφύλακας και αντικαταστάθηκε από τον Αργυρόπουλο.
Με την ισοπαλία αυτή ο ΑΟ Αυλωναρίου έφθασε τους 19 βαθμούς, βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και έχει απόσταση 6 βαθμών από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, που βρίσκεται στην τελευταία θέση με 13. Σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων το Αυλωνάρι υπερτερεί λόγω της νίκης με 1-0 που σημείωσε στον πρώτο γύρο.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Χροναίος(52΄Αργυρόπουλος λ.τ.), Μαραγκός, Bah, Μπρεγκανάκου(89΄Χάλιος), Θεοχάρης, Βασιλείου, Χριστοδουλόπουλος(46΄Μουρίκης λ.τ.), Λαθουράς, Βογιατζής, Κοτρόζος, Σεϊντόπουλος.
Τέσσερις τραυματίες είχε ο ΑΟΑ από τον αγώνα στα Φύλλα. Συγκεκριμένα με πρόβλημα έφυγαν οι Χροναίος, Χριστοδουλόπουλος, Βογιατζής και Λαθουράς.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι, τον ΑΟΝ. Αρτάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: