.........

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΗΤΤΑ ΜΕ 0-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Δεν μπόρεσε το Σάββατο, ο ΑΟ Αυλωναρίου να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την δεύτερη στην βαθμολογία ομάδα της Αρτάκης. Έγινε ένα καλό παιχνίδι στο γήπεδο " ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" όπου οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 0-3. Το Αυλωνάρι πάλεψε κόντρα σε ένα αντίπαλο που φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όμως οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, αλλά και κάποια λάθη στην άμυνα στέρησαν κάτι καλύτερο.
Στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα η Αρτάκη έκανε το 0-1. Στο 14ο λεπτό, κέρδισε φάουλ 10 μέτρα έξω από την περιοχή, ο Παπαϊωάννου έδωσε πάσα δίπλα στο Μαστροκώστα που με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 20ο λεπτό, ο Χροναίος με βολέ πέρασε την μπάλα πίσω από τους αμυντικούς και ο Βογιατζής επιχείρησε σουτ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Αρτάκη απείλησε κυρίως με φάουλ που δεν βρήκαν στόχο χωρίς κάποιες μεγάλες ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι προσπάθησε να ισοφαρίσει και στο 49ο λεπτό, ο Κοτρόζος μετά από πάσα του Βογιατζή, βρέθηκε μόνος απέναντι στον έμπειρο τερματοφύλακα της Αρτάκης, Γκόγκο, που έδιωξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν μετά από άστοχη έξοδο του Χροναίου, ο Μπόε με σουτ έστειλε την  μπάλα στα δίχτυα. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους οι ποδοσφαιριστές της Αρτάκης προσπάθησαν να διευρύνουν το δείκτη του σκορ. Ο Λουκάς  στο 55ο λεπτό, μόνος απέναντι στο τέρμα σούταρε άουτ και ο Παπαϊωάννου  στο 74ο λεπτό, ανάγκασε το Χροναίο σε έξοχη επέμβαση στην δεξιά γωνιά του τέρματός του.
Στο 75ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το Αυλωνάρι, όταν ο Βογιατζής αφού πέρασε σχεδόν όλη την άμυνα βγήκε μόνος απέναντι στον Γκόγκο αλλά ο Συλβέστρος που βρέθηκε στη φάση σούταρε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η Αρτάκη σε αντεπίθεση έκανε το 0-3 με τον Ζήση.
Από το παιχνίδι αυτό έλειψαν για το Αυλωνάρι, ο Χριστοδουλόπουλος λόγω τραυματισμού και οι Θεοχάρης, Μαραγκός, Αργυρόπουλος που δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν άδεια από τις δουλειές τους. Ο Συλβέστρος μάλιστα ήρθε στο ημίχρονο του αγώνα λόγω εργασίας. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι τα νέα παιδιά του ΑΟΑ στέκονται πολύ καλά και αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού, Τάσου Παππά, με αντίπαλο τον έμπειρο και σπουδαίο ποδοσφαιριστή του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, Ηλία Παπαϊωάννου.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Χροναίος, Bah, Μπρεγκανάκου, Παππάς(65΄Γεωργικόπουλος λ.τ.), Χάλιος, Βασιλείου, Μουρίκης(60΄Συλβέστρος), Λαθουράς, Βογιατζής, Κοτρόζος(82΄Τσαπέρος λ.τ.), Σεϊντόπουλος.
Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έχει οριστεί η επόμενη αγωνιστική και το Αυλωνάρι αγωνίζεται εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Άγιο Νικόλαο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: