.........

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", στις 3.30 το μεσημέρι, ανάμεσα στον ΑΟ Αυλωναρίου και τον Ταμυναϊκό. Οι δύο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς, καθώς βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και παλεύουν για την παραμονή τους στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας. Ο ΑΟ Αυλωναρίου έχει 22 βαθμούς και είναι στην 11η θέση, ενώ ο Ταμυναϊκός με 19 βαθμούς, είναι τελευταίος μαζί με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Πιο πάνω βρίσκονται τα Αλάτσατα με 20, η ΑΕ Χαλκίδας με 21, οι Ωρεοί που ισοβαθμούν με το Αυλωνάρι με 22, η Καστέλλα με 23 και ο Λήλας Βασιλικού με 26. Αυτές οι ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Υποβιβάζονται δύο ομάδες, αλλά αν από την Δ΄ Εθνική πέσουν άλλες Ευβοϊκές  τότε αντίστοιχα θα παρασύρουν και από την Α1 στην Α2. Στην Δ΄ Εθνική αγωνίζονται ο ΑΟ Χαλκίς, τα Λουκίσια και η Κύμη  που μέχρι στιγμής δείχνουν να τα πηγαίνουν καλά.
Αύριο στις 3.30 το μεσημέρι, όλοι οι φίλοι του ΑΟ Αυλωναρίου στο γήπεδο να ενισχύσουν την ομάδα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Το βράδυ της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος χορός του ΑΟ Αυλωναρίου στην ταβέρνα  " ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ" στα Χάνια Αυλωναρίου, με ζωντανή μουσική από την παρέα του Θέμη Ζέρβα. Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα, καλό φαγητό άφθονο κρασί και ποτό.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: