.........

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Την ήττα με 2-1, γνώρισε το Σάββατο από την Δροσιά εκτός έδρας, ο ΑΟ Αυλωναρίου. Οι γηπεδούχοι που διαθέτουν μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.  
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Δροσιάς είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, σημείωσε ένα γκολ και έχασε αρκετές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Στο 25ο λεπτό, ο Χατζηκοκολάκης με σουτ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης στο 6ο και στο 30ο λεπτό, έχασε σημαντικές ευκαιρίες όπως και ο Μπασούκος στο 17ο. Το Αυλωνάρι απείλησε μόλις στο 45ο λεπτό, με φάουλ του Βογιατζή που πέρασε άουτ.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Βογιατζής σουτάρει από καλή θέση όμως η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ. Στο 58ο λεπτό, η Δροσιά διπλασίασε τα τέρματά της όταν σε αντεπίθεση, ο Μπασούκος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Αλεξίου από δεξιά και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αργυρόπουλου. 
Με την είσοδο του Θεοχάρη στο 61ο λεπτό και τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν, το Αυλωνάρι πίεσε περισσότερο και δημιούργησε ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Στο 73ο λεπτό, ο Βασιλείου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα ο Λαθουράς από πλεονεκτική θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε άουτ. Στο 84ο λεπτό, ο Βογιατζής μείωσε με κεφαλιά μετά από φάουλ του Γεωργικόπουλου σε 2-1. Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη η ομάδα της Δροσιάς με την εμπειρία που διαθέτει κατάφερε να κρατήσει τη νίκη.
Ο ΑΟ Αυλωναρίου έπαιξε με τους: Αργυρόπουλο, Bah, Μπρεγκανάκου(74΄Γεωργικόπουλος), Χάλιος, Παππάς, Βασιλείου, Χριστοδουλόπουλος, Μουρίκης(61΄Θεοχάρης), Βογιατζής, Σεϊντόπουλος, Λαθουράς(80΄Αναστασίου).

Την επόμενη Κυριακή, ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", στις 3.30 τον Ταμυναϊκό, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, για την παραμονή τους στην κατηγορία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: