.........

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΚΗΣΕ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ

Σε ένα παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, ο ΑΟ Αυλωναρίου πήρε πολύτιμη νίκη με 3-1 επί του Όλυμπου Γυμνού. Το ξεκίνημα του αγώνα δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο όμως το πείσμα και η αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου στο τέλος καθώς και η στήριξη των φίλων του, έφεραν τη μεγάλη νίκη. Για άλλη μια φορά ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία της Εύβοιας.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αυλωναρίου ήταν κακή, ασύνδετη με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και ακίνδυνη επιθετικά. Ο Όλυμπος Γυμνού χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που έγιναν σε αυτό το διάστημα, εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα στο 18ο λεπτό, με απ' ευθείας κόρνερ του Αποστόλου έγινε το 0-1. Σε υπόλοιπο διάστημα δεν υπήρξαν ουσιαστικές φάσεις στις δύο εστίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν διαφορετική. Ο Τζόκας ενίσχυσε την επιθετική γραμμή, τόσο με την είσοδο του Συλβέστρου αρχικά όσο και του Μουρίκη στη συνέχεια, πίεσε περισσότερο την αντίπαλη ομάδα και κατάφερε την μεγάλη ανατροπή. Η ισοφάριση ήρθε στο 71ο λεπτό, όταν ο Χριστοδουλόπουλος με δυνατό γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από κόρνερ  του Σεϊντόπουλου, έστειλε την μπάλα στο  δεξί κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Παππάς με κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον Βασιλείου στη μικρή περιοχή που έκανε με σουτ το 2-1.
Στο  85ο λεπτό, ο Λαθουράς έκανε "επέλαση" από την αριστερή πλευρά μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 87ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος ολοκλήρωσε τον θρίαμβο, όταν μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή με σουτ έκανε το τελικό 3-1.
Ο ΑΟ Αυλωναρίου έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, αφού κατάφερε να "γυρίσει" αυτό το παιχνίδι.  Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία που ξεκίνησε από τα τέλη Νοεμβρίου, στον αγώνα με τη ΑΕ Χαλκίδας, όταν είχε μόλις 3 βαθμούς ενώ τώρα έχει φθάσει τους 22. Βρίσκεται στην 10η θέση της βαθλογίας, 9 αγωνιστικές πριν τη λήξη και δείχνει σημάδια ουσιαστικής ανάκαμψης.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Bah, Μπρεγκανάκου(69΄Μουρίκης), Χάλιος, Παππάς, Θεοχάρης(46΄Συλβέστρος), Χριστοδουλόπουλος, Βασιλείου, Βογιατζής, Σεϊντόπουλος, Λαθουράς(90΄Τσαπέρος).

Το Σάββατο στις 15.30 ο ΑΟ Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Δροσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: