.........

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ

Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου από τον πρωτοπόρο Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, την Τετάρτη στο Μπούρτζι. Σε αυτό συνέβαλε και το εργάσιμο της ημέρας, καθώς υπήρξε καθυστέρηση στην άφιξη ποδοσφαιριστών στο γήπεδο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι ο Τζόκας αναγκάσθηκε να αλλάξει τα πλάνα του  και να ξεκινήσει με τον Βασιλείου τερματοφύλακα μέχρι να ετοιμαστεί ο Αργυρόπουλος και να αφήσει στον πάγκο τον Βογιατζή και τον Bah. Ζητήθηκε βέβαια από τον διαιτητή  να ξεκινήσει 15 λεπτά αργότερα ο αγώνας, γιατί λόγω του χιονιού στην Μαλακάσα και των έργων στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, καθυστέρησαν να έρθουν όσοι εργάζονταν στην Αθήνα αλλά δεν έγινε αποδεκτό.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Άγιος Νικόλαος ήταν καλύτερος σημείωσε ένα γκολ και έχασε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα του Αυλωναρίου που προαναρφέθηκαν.
Στο 10ο λεπτό, ο Αργύρης με σουτ από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 23ο λεπτό ο Αργυρόπουλος πέρασε κάτω από τα δοκάρια και ο Βασιλείου στη μεσαία γραμμή στη θέση του Γούναρη.  Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ χωρίς αποτέλεσμα, ενώ το Αυλωνάρι σε αντεπίθεση λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αλλά η κόντρα που κέρδισε ο Λαθουράς κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Βογιατζή και λίγο αργότερα του Συλβέστρου τόνωσαν την επίθεση της ομάδας και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σημείωσαν γκολ στο 58ο λεπτό, με κεφαλιά του Αυλωνίτη που έκανε το 2-0. Ακολούθησε ένα πολύ καλό δεκάλεπτο για τον ΑΟ Αυλωναρίου όπου σημειώθηκαν καθοριστικές φάσεις.
Στο 62ο λεπτό, ο Βογιατζής με σουτ από την μεγάλη περιοχή μείωσε σε 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Σεϊντόπουλος μπήκε μόνος από δεξιά στην περιοχή αλλά το σουτ μπλόκαρε ο έμπειρος τερματοφύλακας του Αγίου Νικολάου, Μπόλμπασης. Στο 67ο λεπτό ο Σεϊντόπουλος σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ ξεσηκώνοντας τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου.
Στο 70ο λεπτό, ο Τριανταφύλλου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Σειντόπουλος δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι ξεσηκώνοντας και πάλι θύελλα διαμαρτυριών από τον πάγκο του Αυλωναρίου, για το μη καταλογισμό του πέναλτι.
Παρά τα προβλήματα ο ΑΟ Αυλωναρίου έδειξε ότι μπορεί και αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο το ίδιο σε οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκεται. Η βελτίωση της ομάδας είναι σημαντική και φαίνεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Απομένουν δέκα αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και με σοβαρότητα και καλή προσπάθεια από όλους η δυνατότητα για παραμονή στην πρώτη κατηγορία της Εύβοιας είναι μεγάλη.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Βασιλείου, Μαραγκός, Μπρεγκανάκου(60΄Συλβέστρος), Χάλιος, Παππάς, Γεωργικόπουλος, Μουρίκης(46΄Βογιατζής), Γούναρης(23΄Αργυρόπουλος), Θεοχάρης, Λαθουράς, Σεϊντόπουλος. 

Την Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται τον Όλυμπο Γυμνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: