.........

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΤΑ ΚΡΙΕΖΑ

Και όμως είναι αλήθεια!!! Η ομάδα που στο Α΄ γύρο έφαγε 5 γκολ για πλάκα, νίκησε με 2-1 την φιλόδοξη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ομάδα των Κριεζών. Όσοι πίστευαν ότι οι φιλοξενούμενοι το προηγούμενο Σάββατο θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα έκαναν λάθος. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του Αυλωναρίου την προηγούμενη εβδομάδα, κυρίως στην θέση του τερματοφύλακα αφού ήταν τραυματίες και οι τρεις που διαθέτει, κατάφερε τελικά να βρει λύσεις και να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Αργυρόπουλος και ο νεαρός Κιούσης είχαν πρόβλημα στον ώμο και ο Χροναίος προερχόταν από μικροεπέμβαση. Ο τελευταίος αφού προπονήθηκε την Παρασκευή κάθισε κάτω από τα δοκάρια και τα πήγε πολύ καλά. Στον πάγκο κάθισε μετά από 3 χρόνια ο Παναγιώτης Νικολάου.
Με ένα φάουλ του Βογιατζή, στο 6ο λεπτό, που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, προσπάθησε να απειλήσει το Αυλωνάρι στην αρχή. Όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Ασίκογλου και τον Μπιτζάνη να αστοχούν από καλή θέση. Ο Κοτρόζος προειδοποίησε λίγο αργότερα όταν βρέθηκε μόνος στην περιοχή και σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ θα μπορούσε να "σπάσει" την μπάλα στον Βογιατζή στην μικρή περιοχή.
Στο 30ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος έβγαλε έξοχη πάσα στον Κοτρόζο στην μεγάλη περιοχή που με περίτεχνη ενέργεια τρίπλαρε τον Καϊτίδη, ο οποίος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Βογιατζής ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0. Τα Κριεζά θα χάσουν μια καλή ευκαιρία στο 42ο λεπτό με τον έμπειρο Γουλέτα που από καλή θέση σούταρε άουτ.
Με το ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 55ο λεπτό, ο Χροναίος πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Σιλεβίστρα. Η ανούσια υπεροχή των Κριεζών δεν είχε αποτέλεσμα και στο 63ο λεπτό, το Αυλωνάρι έκανε το 2-0. Ο Κοτρόζος εξαπέλυσε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα βρίσκει το χέρι του Τσέρου μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτι και αποβάλει τον ποδοσφαιριστή των Κριεζών με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Βογιατζής εκτελεί εύστοχα διπλασιάζοντας τα προσωπικά του γκολ. Δύο λεπτά αργότερα ο Βογιατζής βγαίνει μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και χάνει μοναδική ευκαιρία για το τρίτο γκολ αφού η μπάλα καταλήγει άουτ. Στο 76ο λεπτό, ο Κοτρόζος σε ¨επέλασή¨ του ανατρέπεται από τον Καρβούνη πριν μπει στην περιοχή. Ο διαιτητής Βελέντζας απέβαλε τον ποδοσφαιριστή των Κριεζών με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 81ο λεπτό, ο Μπιτζάνης σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 89ο λεπτό, μετά από αδράνεια της άμυνας του Αυλωναρίου, ο Μπιτζάνης μείωσε σε 2-1.
Το σφύριγμα της λήξης μετά  από 8 λεπτά καθυστέρησης βρήκε όλους του Αυλωναρίου να πανηγυρίζουν για την μεγάλη νίκη. Και πως να μην χαρακτηριστεί μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Χροναίος, ο Παππάς, ο Κοτρόζος, ο Λαθουράς, ο Αντριάνο, ο Τσαπέρος, φοιτητές και μαθητές, που παίζουν για την αγάπη που έχουν για το χωριό τους  και το ποδόσφαιρο, με τη βοήθεια των έμπειρων της ομάδας, νίκησαν τους επίδοξους πρωταθλητές.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Χροναίος, Bah, Μπρεγκανάκου(89΄Τσαπέρος), Παππάς(45΄Μαραγκός), Θεοχάρης, Λαθουράς, Χριστοδουλόπουλος, Βασιλείου, Βογιατζής, Κοτρόζος, Σεϊντόπουλος.

Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου αγωνίζεται στα Φύλλα με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: