.........

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Η κακή αμυντική λειτουργία και τα ατομικά λάθη έφεραν την ήττα, την Κυριακή από τον Λήλαντα Βασιλικού. Δυστυχώς σε ένα παιχνίδι που ο ΑΟ Αυλωναρίου έδειχνε ότι μπορούσε να κερδίσει, τα πολλά λάθη δεν το επέτρεψαν. Έτσι μοιραία δέχθηκε άλλη μια ήττα μέσα στο Αυλωνάρι από την ομάδα του Βασιλικού με 2-4.
Μουδιασμένη μπήκε η ομάδα στο παιχνίδι και στο 3ο λεπτό δέχθηκε το πρώτο γκολ, από τον Χατζηστάμου που αμαρκάριστος μέσα στη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Σαν να μην έφθανε αυτό στο 17ο λεπτό, σε φάουλ που κερδίσαμε έξω από την περιοχή μας δώσαμε την μπάλα σε αντίπαλο, τον Γιώργου, που σούταρε και έκανε το 0-2. Ένα καταπληκτικό γκολ του Βογιατζή 2 λεπτά αργότερα, έβαλε τον ΑΟΑ στον αγώνα. Όμως κυριολεκτικά στην τρίτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στην περιοχή μας, έγινε το 1-3 από τον Αγραφιώτη, στο 32ο λεπτό. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 14ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-1, ο Κοτρόζος πήρε την μπάλα από τον Βογιατζή που έβγαινε μόνος με τον τερματοφύλακα, σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ του σκόρερ και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πάγκο και φιλάθλους του Αυλωναρίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι μπήκε αποφασιστικά για να γυρίσει το παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό, με εντυπωσιακή ενέργεια του Κοτροζού σημείωσε το 2-3. Από εκεί και πέρα ο αγώνας ήταν μονόλογος για τον ΑΟΑ, που πίεσε έντονα για την ισοφάριση, έχασε ευκαιρίες, αλλά και πάλι η ολιγωρία στην άμυνα έφερε το 2-4 στο 60ο λεπτό, από τον Αγραφιώτη. Το γκολ αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στους παίκτες μας, παρ' όλα αυτά και πάλι πίεσαν και στο 80ο λεπτό, ο Αιδίνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο "επιστρατεύθηκε" και ο Σειντόπουλος που λόγω θανάτου του παππού του καθυστέρησε να έρθει στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Γούναρης(63΄Αιδίνης), Bah, Θεοχάρης, Παππάς(63΄Τσαλιαγκός), Μαραγκός, Μουρίκης(83΄Σειντόπουλος), Βασιλείου, Βογιατζής, Κοτρόζος, Χριστοδουλόπουλος.
Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου παίζει εκτός έδρας με τα Αλάτσατα

Δεν υπάρχουν σχόλια: