.........

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Α΄ΕΥΒΟΙΑΣ! ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 5-2

Μεγάλη νίκη με 5-2 επί των Αλατσάτων και οριστική παραμονή στην πρώτη κατηγορία της Εύβοιας, για τον ΑΟ Αυλωναρίου. Ήταν καλύτερος και δίκαια επικράτησε του αντιπάλου του. Τα Αλάτσατα πλέον αποχαιρετούν οριστικά την Α1 κατηγορία.
Οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν νωρίς το παιχνίδι και να μην την "πατήσουν" όπως με την Ερέτρια. Αφού έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, στο 8ο και 9ο λεπτό, με τον Σεϊντόπουλο και τον Βασιλείου αντίστοιχα, προηγήθηκαν στο επόμενο λεπτό. Ο Κοτρόζος αφού δέχθηκε την μπάλα από τον Βογιατζή μέσα στην περιοχή με σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στο 37ο λεπτό, ήρθε το 2-0. Ο Χάλιος βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή, μετά από κόρνερ του Σεϊντόπουλου και σουτ του Bah και με νέο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Αυλωναρίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τον Βογιατζή να κάνει το 3-0 με αντεπίθεση στο 58ο λεπτό, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε στην κενή εστία.
Στο 63ο λεπτό τα Αλάτσατα μείωσαν σε 3-1 εκμεταλλευόμενα ένα από τα γνωστά λάθη της άμυνας του Αυλωναρίου φέτος. Στο επόμενο λεπτό ήρθε η σειρά του Συλβέστρου να χριστεί σκόρερ και με σουτ κάνει το 4-1. Τα Αλάτσατα μείωσαν και πάλι στο 87ο λεπτό, σε 4-2 και το "χαριστικό κτύπημα" το έδωσε ο Συλβέστρος στο 90ο λεπτό, με "κεραυνό" που έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. 
Μετά το αποτέλεσμα αυτό το Αυλωνάρι βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς και παραμένει στην Α1 ότι κι αν γίνει στη συνέχεια.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος(76΄Κιούσης), Bah, Μπρεγκανάκου, Χάλιος, Παππάς, Βασιλείου, Θεοχάρης, Μαραγκός,Βογιατζής, Κοτρόζος(69΄Τσαπέρος), Σεϊντόπουλος(46΄Συλβέστρος).

Η τελευταία αγωνιστική της Α1 θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα. Ο ΑΟ Αυλωναρίου παίζει εκτός έδρας με την Καστέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: