.........

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εύβοιας την Κυριακή,στις 5 το απόγευμα, με παιχνίδια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, αγωνίζεται στο γήπεδο του Πάλιουρα με την Καστέλλα, που έχει ανάγκη τους βαθμούς. Την Παρασκευή το βράδυ, μάσα σε πολύ καλό "κλίμα" έγινε η τελευταία προπόνηση, στο γήπεδο Αυλωναρίου, με την παρουσία σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών. Απουσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους οι Αργυρόπουλος και Χάλιος καθώς και ο Παντελής Κοτρόζος που ετοιμάζεται για εγχείρηση στον ώμο. Η Διοίκηση ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και τους τεχνικούς, Γιώργο Τζόκα και Γιάννη Κοτρόζο, για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν και κατάφεραν να σώσουν την ομάδα. Υποσχέθηκε τραπέζι την επόμενη εβδομάδα μετά από φιλικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αυλωναρίου. Ακολούθησε "διπλό" στο οποίο μάλιστα αγωνίστηκε δίπλα στον Βογιατζή στην επίθεση, σπουδαίος επιθετικός της Α1 κατηγορίας, σημειώνοντας από δύο γκολ ο καθένας!
Μάχη στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου να προηγείται με 3 βαθμούς του Α. Ο. Ν. Αρτάκης. Και οι δύο αγωνίζονται εκτός έδρας, με Προποντίδα και Α. Ε. Χαλκίδας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τον τίτλο κατακτά η Αρτάκη, λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Στην ουρά τα πράγματα είναι περίπλοκα, καθώς δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τις ομάδες της Εύβοιας στο περιφερειακό πρωτάθλημα, αλλά και αν θα καταφέρει ο πρωταθλητής του νομού μας να ανέβει από τα μπαράζ!  Έχουν υποβιβασθεί τα Αλάτσατα, ενώ για την δεύτερη θέση που οδηγεί σίγουρα στον υποβιβασμό, παλεύουν ο Ταμυναϊκός που έχει 24 βαθμούς και υποδέχεται την αδιάφορη Δροσιά και η Α. Ε. Χαλκίδας που έχει 26 βαθμούς και παίζει εντός έδρας με την Αρτάκη.
Το φετινό πρωτάθλημα ήταν το πιο συναρπαστικό που έγινε τα τελευταία χρόνια, τόσο για τη μάχη στην κορυφή όσο και την αγωνία στην ουρά. Για τον Α. Ο. Αυλωναρίου υπάρχει και ένας λόγος παραπάνω, αφού κατάφερε παρά τα τεράστια προβλήματα στην αρχή να πραγματοποιήσει έναν άθλο και να παραμείνει στην κατηγορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: