.........

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΜΕ 2-1

Σημαντική νίκη μέσα στην Σκύρο σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου την περασμένη Κυριακή. Αξιοποίησε δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και με σκόρερ τον Παναγιώτη Ηλία νίκησε με 2-1. Έτσι έφθασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και τρεις ήττες σε 6 αγώνες. Παράλληλα άφησε πίσω 6 βαθμούς τους γηπεδούχους  ενώ στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται ακόμη τα Λουκίσια με 2 βαθμούς και το Προκόπι που δεν έχει ακόμη πόντο. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη φέτος γεγονός που ανέβασε και την ψυχολογία της ομάδας.
Το Αυλωνάρι είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και απειλήθηκε μόνο σε ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο όπου ισοφαρίστηκε. Το σκορ άνοιξε ο Παναγιώτης Ηλίας στο 40ο λεπτό με σουτ μετά από έξοχη ενέργεια του Παντελή Κοτρόζου και πάσα στον σκόρερ την κατάλληλη στιγμή. Η ίδια φάση έγινε και στο 65ο λεπτό με τους ίδιους πρωταγωνιστές και σκόρερ πάλι τον Ηλία. Η Σκύρος ισοφάρισε στο 54ο λεπτό με απευθείας φάουλ του Τσελεμπή και πέντε λεπτά αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πετράκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε τετ-α-τετ. Το Αυλωνάρι θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα γκολ άν οι ποδοσφαιριστές του ήταν εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια. Στο 49ο λεπτό αποβλήθηκε ο Χιώτης των γηπεδούχων με κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Παντελή Κοτρόζο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Κοτρόζος Π.(87΄Φραγγής), Μακρής, Πόγκας, Ηλίας(90΄Παππάς), Τζελίλης(68΄Δημάς).
Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Παντριαδικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: