.........

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Εν μέσω του παζαριού, ο Α. Ο. Αυλωναρίου ηττήθηκε το Σάββατο στο Αλιβέρι από τον Ταμυναϊκό, στο τοπικό ντέρμπι, με 2-0. Το αποτέλεσμα αδικεί τον Α. Ο. Αυλωναρίου καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες, αντίθετα με τους γηπεδούχους που στις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησαν σημείωσαν δύο γκολ. 
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και θα μπορούσε να προηγηθεί σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις. Στο 3ο λεπτό, ο Δημάς από καλή θέση έπιασε κεφαλιά άουτ. Στο 18ο λεπτό, ο Μακρής σούταρε από κοντά άουτ και στο 27ο λεπτό, ο Βογιατζής μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντουρέκα. Στην πρώτη αξιόλογη φάση του Ταμυναϊκού στο 41ο λεπτό, σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνάς μας, ο Γιώργος Τσαλιαγκός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. 
Μετά από ένα άτονο εικοσιπεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε στο 70ο λεπτό, όταν σε φάουλ του Τσαλιαγκού, ο Χροναίος έδιωξε σε κόρνερ. Το Αυλωνάρι στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση δημιούργησε τρεις καλές φάσεις αλλά το γκολ δεν ήρθε. Στο 72ο λεπτό, φάουλ του Ηλία έδιωξε σε κόρνερ ο Ντουρέκας, ενώ το ίδιο έκανε σε σουτ του Μακρή οκτώ λεπτά αργότερα. Ακολούθησε μια ευκαιρία των γηπεδούχων στο 83ο λεπτό, όταν ο Γκαβός μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε με κεφαλιά την μπάλλα άουτ. Στο 84ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Ταμυναϊκού πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Βογιατζή από πολύ κοντά και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βασίλης Τσαλιαγκός σε αντεπίθεση έκανε το 2-0.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση μέσα στο Αλιβέρι δείχνει όμως μεγάλη αδυναμία στο σκοράρισμα. Αν αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί τότε σίγουρα θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου(83΄Σατήρης), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Δημάς(67΄Τζελίλης), Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας, Πόγκας(69΄Κάργας).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τα Λουκίσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: