.........

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΙΣΤΙΑΙΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΙΣΤΙΑΙΑ 0-1

Σε ένα από τα χειρότερα παιγνίδια που έγινε στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε με 1-0 από μία τραγική ομάδα που μόνο ποδόσφαιρο δεν έπαιξε. Με μία φάση μόνο σημείωσε ένα γκολ και παίζοντας αντιποδόσφαιρο κράτησε το αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξάπλωναν συνέχεια κάτω διακόπτοντας το παιχνίδι γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό σε όλους στο γήπεδο. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχασε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε όμως να σημειώσει γκολ.
Στο 2ο λεπτό. ο Πόγκας με ατομική ενέργεια απείλησε από τα αριστερά όμως το σουτ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Δύο λεπτά αργότερα ο Βογιατζής πλάσαρε τον Μπιμπάϊ όμως οι αμυντικοί απομάκρυναν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Στο 11ο λεπτό, ο Δημάς σούταρε μέσα από την περιοχή άουτ. Στο 18ο λεπτό, φάουλ του Ανέστη έδιωξε ο Χροναίος. Στο 22ο λεπτό, η Ιστιαία κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα μετά από κόντρα έφθασε στον Γαβριήλ που σκόραρε με συρτό σουτ. Δύο λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Πόγκας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν από καλή θέση στην περιοχή σούταρε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε. Οι συνεχείς διακοπές για δήθεν τραυματισμούς προκάλεσαν πολλά νεύρα στους παίκτες της ομάδας μας που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τον μεγάλο κίνδυνο στην αντίπαλη εστία. Έτσι παρέμεινε το 0-1 και χάθηκαν τρεις βαθμοί στην έδρα μας. Από τον αγώνα έλειψαν οι τραυματίες Φρυγανάς και Μακρής.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Τζελίλης, Κάργας, Μπρεγκανάκου, Μαρούλης, Καραμπίνης, Δημάς(57΄Βασιλείου), Πόγκας(61΄Σαμαράς), Βογιατζής, Ηλίας, Φραγγής(55΄Μακρυνικόλας).

Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται στο Αλιβέρι με τον Ταμυναϊκό στο τοπικό ντέρμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: