.........

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν ευτύχησε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Εύβοιας να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Παίζοντας την Κυριακή το απόγευμα εκτός έδρας, με τη νεοφώτιστη στην μεγάλη κατηγορία, ομάδα της Μακρυκάπας, έχασε με 2-0. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των φίλων της γηπεδούχου ομάδας, που κατέκλυσαν τις εξέδρες ενός όμορφου γηπέδου, δίνοντας  πανηγυρικό χαρακτήρα στον αγώνα γιορτάζοντας έτσι την άνοδό τους μετά από 19 χρόνια. Από την άλλη αναρωτιέται κανείς γιατί και ο Α. Ο. Αυλωναρίου να μην έχει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του!
Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με ελάχιστες φάσεις και δύο γκολ από λάθη της άμυνάς μας. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Α. Ο. Αυλωναρίου στο 17ο λεπτό, όταν το απευθείας κτύπημα φάουλ του Παναγιώτη Ηλία βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλη μεγάλη φάση. Στο 55ο λεπτό, μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα κατέληξε στον Τέλη Μακρή που έπιασε καλό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 73ο λεπτό, ο Καραμπίνης με τον Μαρούλη στην προσπάθειά τους να διώξουν μία ψηλοκρεμαστή σέντρα συγκρούσθηκαν μεταξύ τους, η μπάλα έφθασε στον Τσιβίκα που βγήκε μόνος του απέναντι στον Χροναίο και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 83ο λεπτό, ο Λαλανίτης με απευθείας φάουλ έκανε το 2-0. Στα αρνητικά σημεία του παιχνιδιού είναι ο τραυματισμός του Χάρη Φρυγανά που αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου θα μπορούσε να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας αφού είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι δεν έχασαν ευκαιρίες. Στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα μας πρέπει να βελτιώσει την απόδοση της και να αποφεύγει τα λάθη. Την Κυριακή υποδέχεται στο Αυλωνάρι τον Λήλαντα Βασιλικού και καλό είναι οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Χροναίος, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου, Πόγκας, Φρυγανάς(75΄ Τζελίλι), Καραμπίνης, Δημάς(79΄Βασιλείου), Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας, Φραγγής(85΄Σατήρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: