.........

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 2-1

Νίκη με 2-1 επί του Λήλαντα Βασιλικού σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του. Σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις, επικράτησε στο τέλος χάρη στα δύο γκολ του αρχηγού Γιάννη Βογιατζή και τις εξαιρετικές αποκρούσεις του τερματοφύλακα Γιώργου Χροναίου. Στο πρώτο ημίχρονο η επικράτηση φαινόταν εύκολη υπόθεση αλλά το γκολ των φιλοξενούμενων στα μέσα του δευτέρου έκανε την νίκη αγχωτική. Θα μπορούσε το παιχνίδι να τέλειωνε νωρίτερα αν αξιοποιούσαμε τις σημαντικές ευκαιρίες που χάθηκαν. Τέλος καλό όμως και οι πρώτοι τρεις βαθμοί στο πρωτάθλημα είναι γεγονός.
Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο το Αυλωνάρι ήταν απόλυτα κυρίαρχο στον αγώνα δείχνοντας νωρίς τις διαθέσεις του. Στο 8ο λεπτό, ο Ηλίας εκτέλεσε κόρνερ και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έδιωξε δύσκολα πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματός του. Ένα λεπτό αργότερα ο Βογιατζής άνοιξε το σκορ με σουτ από την μεγάλη περιοχή αφού εκμεταλλεύτηκε κακό διώξιμο των αμυντικών σε σουτ του Μακρή. Στο 27ο λεπτό ο Δημάς σούταρε από πλάγια δεξιά μέσα από την περιοχή αναγκάζοντας σε νέα απόκρουση τον τερματοφύλακα του Λήλαντα. Στο 37ο λεπτό ο Ηλίας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Βογιατζής με κεφαλιά έκανε το 2-0. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Λήλας προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι όμως ένα σουτ και δυο κεφαλιές κτέληκαν άουτ.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες για να κλειδώσει το παιχνίδι. Στο 52ο λεπτό το δυνατό σουτ του Ηλία έδιωξε δύσκολα ο Τσάμαρης η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Φραγγής μετά από εξαιρετική πάσα του Δημά βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσάμαρη το σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Όλα μέχρι εκείνη τη στιγμή έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τέλειωνε χωρίς προβλήματα με νίκη του Αυλωναρίου. Στο 65ο λεπτό όμως ο Παύλου αφού κέρδισε τρεις κόντρες έξω από την περιοχή με εντυπωσιακό σουτ μείωσε σε 2-1. Το γκολ αυτό δημιούργησε άγχος στους παίκτες του Αυλωναρίου που οπισθοχώρησαν δίνοντας χώρο στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Χρειάστηκε τότε το άστρο του Γιώργου Χροναίου που πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις. Στο 73ο λεπτό, έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Ραβανού, στο 82ο λεπτό απέκρουσε εντυπωσιακά καρφωτή κεφαλιά του Καρλατήρα και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων πρόλαβε το σουτ του Μαραγκού που βγήκε μόνος του και έδιωξε σε κόρνερ.
Τελικά έστω κι έτσι ήρθε η πρώτη νίκη του Α. Ο. Αυλωναρίου στο πρωτάθλημα. Την επόμενη Κυριακή ακολουθεί αγώνας εντός έδρας με την Ιστιαία ενώ την Τετάρτη μεσολαβεί αγώνας κυπέλλου στην Αμάρυνθο.
Η σύνθεση του Α. Ο.Α: Χροναίος, Τζελίλι, Μπρεγκανάκου, Πόγκας(46΄Βασιλείου), Μαρούλης, Καραμπίνης, Δημάς(72΄Δήμου), Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας, Φραγγής(85΄Κάργας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: