.........

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΊΟΥ


Το καλύτερο πανηγύρι, κατά γενική ομολογία, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ, στην πάνω πλατεία του χωριού. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από την οργάνωση της εκδήλωσης. Ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες και έφυγε ενθουσιασμένος εκφράζοντας τα θετικά σχόλια για όλη τη βραδιά. Δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο αφού οι καρέκλες δεν έφθασαν ενώ καταναλώθηκαν όλα τα φαγητά. Οι προετοιμασία είχε ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας με αποκορύφωμα την ημέρα του Σαββάτου. Η πλατεία γέμισε από νωρίς και η ορχήστρα φρόντισε όλο το το βράδυ να κρατά ψηλά τον πήχη της διασκέδασης. Το χορευτικό του Αυλωναρίου ξεκίνησε το πρόγραμμα φορώντας παραδοσιακές φορεσιές από την Κάλυμνο και την Λέρο και χόρεψε χορούς από τα Δωδεκάνησα. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν οι Μουσικοί Ταξιδιώτες που ήρθαν για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Αυλωνάρι. Πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με δώρα που πρόσφεραν καταστήματα της περιοχής. 

Για την επιτυχία της εκδήλωσης εργάστηκαν αρκετά άτομα, μέλη του Δ. Σ. καθώς και φίλοι της ομάδας, ποδοσφαιριστές και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων. Όλοι στο τέλος ευχήθηκαν να ξαναγίνει και του χρόνου.
Το Δ. Σ. του Α. Ο. Αυλωναρίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και τους επαγγελματίες της περιοχής που στηρίζουν τις εκδηλώσεις του. Αιμοδότης του Α. Ο. Αυλωναρίου σε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στον αθλητισμό είναι ο κόσμος του που βρίσκεται πάντα δίπλα του!



Δεν υπάρχουν σχόλια: