.........

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΙΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στο Αυλωνάρι και τα Λουκίσια με 1-1. Η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες για άλλη μια φορά και δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με ελάχιστες επιθετικές πρωτοβουλίες κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας πάλι καλά που δεν νίκησαν.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις. Ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε στις ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Στο 6ο λεπτό σε φάουλ του Ηλία η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε ξυστά πάνω από το αριστερό γάμα του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Στο 26ο λεπτό φάουλ από τον Φρυγανά κατέληξε άουτ. Τα Λουκίσια απείλησαν στο 29ο λεπτό με τον Κουτσαυλή αλλά ο Χροναίος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 38ο λεπτό ο τερματοφύλακας των Λουκισίων έδιωξε σε κόρνερ φάουλ του Ηλία όπως και στο επόμενο λεπτό απέκρουσε δύσκολα κόρνερ του ίδιου παίκτη. Στο 40ο λεπτό ο Πόγκας βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά οι αμυντικοί πρόλαβαν και έδιωξαν πριν το σουτ.
Στην πρώτη τους ουσιαστική φάση τα Λουκίσια στο δεύτερο ημίχρονο ευτύχισαν να σκοράρουν. Στο 58ο λεπτό ο Λουκατζίκος με πλασέ έκανε το 0-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος του Αυλωναρίου που έχασε κλασικές ευκαιρίες για να κάνει την ανατροπή. Στο 65ο λεπτό ο Πόγκας σούταρε και ο τερματοφύλακας των Λουκισίων μπλόκαρε δύσκολα στην αριστερή του γωνία. Τρία λεπτά αργότερα ο Καραμπίνης μόνος στην περιοχή έπιασε κεφαλιά μετά από φάουλ του Ηλία αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 72ο λεπτό ο Μακρής από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Στο 84ο λεπτό φάουλ του Μακρή από πλάγια δεξιά η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι  Η γκίνια έσπασε στο 92ο λεπτό, όταν ο Παντελής Κοτρόζος μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στα πρώτα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος η ομάδα μας δείχνει αδυναμία στο σκοράρισμα. Έχει δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες που αν τις είχε αξιοποιήσει θα είχε και περισσότερους βαθμούς. Ελπίζουμε το πρόβλημα να διορθωθεί στη συνέχεια.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Μαρούλης(76΄ Σαμαράς), Μπρεκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου(65΄Δημάς), Φραγγής(70΄Κοτρόζος Π.), Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας, Πόγκας.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται στην Σκύρο με την ομώνυμη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: