.........

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τρείς επιστροφές και επένδυση για το μέλλον!

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, βρήκε την ομάδα μας να έχει ενισχυθεί ουσιαστικά με 4 ποδοσφαιριστές!
Αποκτήθηκε ένα πολύ μεγάλο ταλέντο ο 16χρονος Γιώργος Δημάς, επιθετικός και στέλεχος των Μικτών ομάδων της Εύβοιας και που αγωνιζόταν στην ομάδα των Ανδρονιάνων.
Είναι γιός του παλιού άσου του ΑΟ Κύμης Δημήτρη Δημά. Ήδη από την πρώτη προπόνηση ξεδίπλωσε, το πολύπλευρο και πλούσιο ταλέντο  του...
Γιάννης Σαμαράς και Γιώργος Δημάς, ενισχύουν σοβαρά την προσπάθεια του Αυλωναρίου...!
Στον ΑΟ Αυλωναρίου, επέστρεψε και ανήκει ο Γιάννης Σαμαράς! Ο Γ. Σαμαράς είχε ξεκινήσει μια σπουδαία καριέρα, η οποία διεκόπη λόγω φοίτησης στην Γυμναστική Ακαδημία στην Κομοτινή και για το στρατό στη συνέχεια.  
Ο Γιαν. Σαμαράς, ξεκίνησε πάλι να παίζει φέτος με τα χρώματα της Άρτεμης Αγ. Γεωργίου και με σύμφωνη γνώμη διοίκησης και του κόουτς-Τόγια, εντάχθηκε και πάλι στην δύναμη του Αυλωναρίου. 
Γιάννης Σατήρης
Μια άλλη επιστροφή από την Άρτεμη Αγ. Γεωργίου, είναι αυτή του Γιάννη Σατήρη, (φωτό αριστερά) ο οποίος θέλησε να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του, με τα χρώματα της ομάδας που τον ανέδειξε.

Βαγγέλης Δήμου
Τέλος μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του ταλαντούχου μέσου Βαγγέλη Δήμου, που ''έχασε'' σχεδόν δυό χρονιές λόγω εξετάσεων και στρατιωτικού. Αρχές του χρόνου απολύθηκε και πλέον έχει μπεί σε πρόγραμμα προετοιμασίας και σύντομα θα πρσφέρει τις υπηρεσίες του

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ! ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΡΤΑΚΗ 0-2



Πολύ καλό ποδόσφαιρο παίχτηκε την Κυριακή το απόγευμα από το Αυλωνάρι και την Αρτάκη στο γήπεδο 'ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Οι φιλοξενούμενοι που ήρθαν στο γήπεδο με νέο προπονητή, μετά την παραίτηση του Κνέζεβιτς και την αντικατάστασή του από τον Μεθενίτη, ευστόχησαν σε δύο φάσεις και πήραν τη νίκη με 0-2. Οι δύο ομάδες προέρχονταν από βαριές ήττες την προηγούμενη αγωνιστική, αφού έχασαν με το ίδιο σκορ 4-0, στην Ιστιαία το Αυλωνάρι και στην Ερέτρια η Αρτάκη!
Η Αρτάκη απείλησε πρώτη όταν στο 4ο λεπτό, ο Μαστροκώστας σούταρε από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Κεφάλας σε ετοιμότητα μπλόκαρε. Στο 6ο λεπτό, χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού για το Αυλωνάρι. Ο Σεϊντόπουλος σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια στο έδαφος ενώ ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας παρά τις διαμαρτυρίες ότι πέρασε τη γραμμή!
Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Κάραλη έφυγε άουτ, όπως επίσης δέκα λεπτά αργότερα του Μαστροκώστα. Στο 24ο λεπτό ένα πολύ καλό σουτ του Μαστροκώστα εξουδετέρωσε ο Κεφάλας. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγιναν άλλες σημαντικές φάσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρτάκη μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και αφού προειδοποίησε στο 47ο λεπτό, με τον Μακαντάση που έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν μόνος απέναντι στον Κεφάλα σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ. Στο 51ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης μπήκε από αριστερά στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Το Αυλωνάρι θα αντιδράσει και στο 60ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Β. έκανε παράλληλη προς το τέρμα σέντρα ο Κοτρόζος που βρέθηκε στο πίσω δοκάρι σούταρε αλλά ένας αμυντικός έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 72ο λεπτό, ο Μακαντάσης βγήκε και πάλι από αριστερά μόνος και με σουτ έκανε το 0-2.
Στο 79ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Β. πήρε πάσα από τον Τσαλιγκό Γ. Ν. μέσα στην περιοχή και λίγο πλάγια αριστερά το σουτ που επιχείρησε βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 81ο λεπτό, φάουλ του Τσαλιαγκού Γ. Ν. στη μικρή περιοχή κεφαλιά του Φρυγανά άουτ. Στο 88ο λεπτό, πάσα του Τσαλιαγκού Β. στον Βογιατζή το σουτ που επιχείρησε φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Η Αρτάκη στις καθυστερήσεις του αγώνα έχασε καλή ευκαιρία με τον Ευσταθίου να σουτάρει άουτ από καλή θέση. Μετά το 0-2 οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αντεπιθέσεις και έκαναν κι άλλα σουτ που έφυγαν άουτ.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό και κέρδισε αυτός που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες. Θα ήταν διαφορετικό αν μέτραγε γκολ η φάση του Σεϊντόπουλου. Το Αυλωνάρι άξιζε κάτι περισσότερο. Με την επιστροφή του Βογιατζή ενδεχομένως να λυθει και το πρόβλημα στην επίθεση.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κεφάλας, Τσαλιγκός Γ.Σ.(87΄Γιαννακός), Φραγγής, Κοτρόζος Π.(84΄Αϊδίνης), Φρυγανάς, Βασιλείου, Σεϊντόπουλος, Μακρής(59΄Βογιατζής), Τσαλιαγκός Β., Τσαλιαγκός Γ.Ν., Κηρύκος.

Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΙΣΤΙΑΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-0

Την χειρότερη εμφάνιση στη φετινή σαιζόν πραγματοποίησε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή στην Ιστιαία. Στο ανακαινισμένο στάδιο της πόλης της Βορείου Εύβοιας, ηττήθηκε από την δεύτερη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, Α. Ε. Ιστιαίας με το βαρύ 4-0. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν για πρώτη φορά φέτος στην φυσική τους έδρα, σε ένα γήπεδο από τα καλύτερα της Εύβοιας, που παραδόθηκε από τον εργολάβο πριν 5 μέρες. Αξίζει να σημειωθεί η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου που κατέκλυσε τις εξέδρες και δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα!
Στο πρώτο εικοσάλεπτο παίχτηκε ανοικτό ποδόσφαιρο με φάσεις εκατέρωθεν. Στο 12ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Β. εκτελεί γρήγορα φάουλ προς τον Κηρύκο που φθάνει λίγο πριν τη γραμμή της περιοχής και κόβεται τελευταία στιγμή από αμυντικό. Στο 17ο λεπτό, ο Γοργομάτης επιχειρεί σέντρα από αριστερά και ο Ανέστης μόνος στην περιοχή με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 19ο λεπτό, σουτ του Βασιλείου από αριστερά φεύγει έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 21ο λεπτό, ο Κοτρόζος χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία του Αυλωναρίου, όταν μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της Ιστιαίας, Καρατσόλια σουτάρει πάνω του! Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ. Ο Ανέστης βγάζει πάσα στην περιοχή, ο Στεργίου προσπαθεί να πιάσει ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα στρώνεται στον Πολίτη που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια τριών αμυντικών και με σουτ κάνει το 1-0.
Από το σημείο αυτό άρχισε η νάρκωση των παικτών του Αυλωναρίου! Στο 25ο λεπτό, ο Ανέστης σουτάρει έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Κεφάλα σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Αντωνίου ανατρέπεται στην περιοχή από τον Καραμπίνη και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι. Ο Ανέστης εκτελεί εύστοχα και κάνει το 2-0. Στο 30ο λεπτό, ο Ανέστης πάλι μόνος στην περιοχή πιάνει κεφαλιά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο το Αυλωνάρι χάνει σημαντική ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 42ο λεπτό, ο Κοτρόζος βγαίνει μόνος από πλάγια αριστερά απέναντι στον Καρατσόλια και ενώ ο Τσαλιαγκός Β. περιμένει μόνος στο σημείο του πέναλτι, επιχειρεί σουτ που μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας!
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιστιαία οργάνωσε καλύτερα την άμυνά της, κράτησε μακριά από την εστία της τους παίκτες του Αυλωναρίου και με αντεπιθέσεις διεύρυνε τον δείκτη του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν χωρίς να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες και όσο περνούσε ο χρόνος γίνονταν πιο ευάλωτοι στην άμυνα. Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του Α. Ο. Αυλωναρίου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η κεφαλιά του Καραμπίνη στο 55ο λεπτό, από καλή θέση, που κατέληξε άουτ.
Στο 70ο λεπτό, μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Ανέστης με εντυπωσιακό σουτ στο Γ του Κεφάλα έκανε το 3-0. Στο 85ο λεπτό, η Ιστιαία κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Αγγελόπουλου από τον Φρυγανά αλλά ο Βασιλείου που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το σκορ έκλεισε στο 89ο λεπτό, όταν ο Γοργομάτης σε αντεπίθεση βρέθηκε μόνος στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 4-0.
Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι εκτός έδρας ο Α. Ο. Αυλωναρίου προβλημάτισε με την απόδοση του. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών μάλλον χαλάρωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε 8 εκτός έδρας αγώνες το Αυλωνάρι έχει 1 ισοπαλία και 7 ήττες χωρίς να έχει σημειώσει ακόμη γκολ. Κρίμα!
Έπαιξαν: Κεφάλας, Τσαλιαγκός Γ.Σ.(64΄Φραγγής), Τσαπέρος, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Κηρύκος, Γεωργικόπουλος(46΄Σειντόπουλος), Μακρής, Τσαλιαγκός Β., Κοτρόζος Π.(75΄Αϊδίνης), Τσαλιαγκός Γ. Ν.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Αρτάκη.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ο Α΄ ΓΥΡΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ ΓΥΡΟΥ
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΙΣΤΙΑΙΑ                        1-1
Τσαλιαγκός Β.
ΑΡΤΑΚΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ                       1-0
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ        3-0
Μακρής(π), Τσαλιαγκός Γ. Ν., Βασιλείου
ΔΡΟΣΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ                         3-0
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΔΥΣΤΟΣ                        4-1
Σεϊντόπουλος(2), Τσαλιαγκός Β., Κοτρόζος Π.(π)
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ             0-0
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ  1-4
Τσαλιαγκός Β.
ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ                     1-0
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΤΙΑΙΑΣ   1-0
Τσαλιγκός Β.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.-ΑΥΛΩΝΑΡΙ        3-0
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΡΙΑΔΑ                          2-1
Τσαλιαγκός Β., Μακρής
ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ                 3-0
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ  3-1
Μακρής(2), Καραμπίνης
ΣΚΥΡΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ                      3-0
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2-0
Κοτρόζος Π., Μακρής.

ΣΚΟΡΕΡΣ                         
ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ Β.                                5
ΜΑΚΡΗΣ Α.                                       5
ΣΕΪΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.                         2
ΚΟΤΡΟΖΟΣ Π.                                  2
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β.                                   1
ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ Γ.Ν.                             1       
ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ Δ.                               1

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 Κατηγορία Α΄ ΓΥΡΟΣ
Ομάδα Αγώνες  Ν Ι H   Γκολ Υ Γκολ Κ
Βαθμολογία
ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ 15  10 3 2     25 12
33
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 15   9 5 1     26 11
32
ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 15  10 1 4     33 16
31
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΕΥΣ Σ.Φ.Χ. 15   9 4 2     27 13
31
ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 15   9 3 3     24 10
30
ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 15   7 3 5     15 12
24
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 15   7 2 6     28 15
23
ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 15   7 2 6     24 21
23
ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 15   6 3 6     27 20
21
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 15   6 2 7     17 22
20
ΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 15   5 1 9     10 22
16
ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ 15   5 1 9     21 33
16
ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ 15   3 5 7     14 27
14
ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 15   2 4 9     12 25
10
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 15   3 0 12     15 32
9
ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 15   2 1 12     11 38
7

ΞΕΚΙΝΗΜΑ Β΄ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

Την Κυριακή ξεκινά ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος με τον Α. Ο. Αυλωναρίου να ταξιδεύει στην Βόρεια Εύβοια για να αντιμετωπίσει την Ιστιαία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ιστιαίας, στο οποίο ανακατασκευάστηκε ο αγωνιστικός του χώρος και παραδόθηκε αυτές της ημέρες από τον εργολάβο. Μάλιστα το φαξ από την ΕΠΣΕ για την αλλαγή της έδρας έφθασε την Πέμπτη στην ομάδα μας αφού αρχικά είχε ορισθεί στην Αιδηψό! Θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην φυσική έδρα των γηπεδούχων. Η Ιστιαία στον Α΄ γύρο τερμάτισε στην 2η θέση με 32 βαθμούς, 1 πίσω από τα Λουκίσια, ενώ το Αυλωνάρι με 20 βαθμούς κατέληξε στην 10η θέση. Το πρώτο παιχνίδι στο Αυλωνάρι είχε λήξει 1-1, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται από το 3ο λεπτό, με 10 παίκτες και να τελειώνουν τον αγώνα με 9, μετά τις αποβολές των Κηρύκου και Μανδράκα! Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 3ο λεπτό, με πέναλτι και ισοφάρισε ο Βασίλης Τσαλιαγκός με εντυπωσιακό σουτ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στις 4 μέχρι σήμερα αναμετρήσεις των 2 ομάδων που πραγματοποιήθηκαν στην Βόρεια Εύβοια, η Ιστιαία έχει επιτύχει ισάριθμες νίκες!!!
Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί στις 8.30 από τα Χάνια. 

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Φραγκούλης, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι φίλαθλοι, ο προπονητής Βαγγέλης Τόγιας και οι συνεργάτες του, ο αρχηγός Γιάννης Βογιατζής   και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Αυλωναρίου,
                  ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ 
             σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ                                                  -ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ