.........

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Αυλωνάρι-Αυλίδα 1-1:...όταν χάνεις γκολ, τότε το δέχεσαι!

*πηγή ρεπορτάζ & Φωτό: dinataathlitika.gr
 Στο ‘’Νίκος Κούκης’’ κόντρα στην αξιόμαχη Αυλίδα, το Αυλωνάρι, δεν κατάφερε να πάρει το 3ποντο της νίκης, υποχρεώθηκε στο 1-1, που σε τελευταία ανάλυση δεν αφήνει δυσαρεστημένη καμιά από τις δύο ομάδες!
Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο, καθώς το μεν Αυλωνάρι δεν μπόρεσε να ‘’καθαρίσει’’ όταν του δόθηκαν οι ευκαιρίες το παιχνίδι και όταν φάνηκε καθαρά ότι μπορούσε να το κάνει!Η Αυλίδα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, ότι όσο περνούσε η ώρα, ήταν μέσα στο παιχνίδι, το πάλευε με πείσμα και θέληση και τελικά δικαιώθηκε, καθώς κατάφερε να φύγει από το Αυλωνάρι με τον πολύτιμο, για την συνέχεια, βαθμό της ισοπαλίας. (ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
 *κυριότερες φάσεις & γκολ:
• 9’ ο Σπυρόπουλος σουτάρει, από καλή θέση, για να διώξει ο Πετράκης σε κόρνερ.
• 16’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, από πολύ ωραία μπαλιά του Καραμπίνη, ο Ηλίας κινήθηκε πλάγια αριστερά και με ωραίο σουτ δε άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αραβανή, στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα...
• 23’ Ηλίας και Βογιατζής, παίζουν το ‘’1-2’’, η μπάλα τελικά φτάνει στον Βασιλείου που σούταρε, αλλά ο Αραβανής απέκρουσε. 
• 29’ μετά από σέντρα παράλληλη προς το τέρμα του Τσομάτσκα, οι Βισβίνης και Σπυρόπουλος για την Αυλίδα δεν πρόλαβαν να μπουν στην πορεία της μπάλας. 
• 39’ καλό φάουλ του Βογιατζή πέρασε ελάχιστα άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αραβανή.
• 46’ ο Σαμαρτζής επιχείρησε μία λόμπα και ο Πετράκης προτίμησε να διώξει τη μπάλα κόρνερ.
• 48’ ο Κοτρόζος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς ο Αραβανής, του έκλεισε τον δρόμο`... 
• 56’ ο Δημάς πέρασε ασίστ στον Βογιατζή, αυτός ξέφυγε από δύο αντιπάλους του και ‘’κατάφερε’’ να αστοχήσει σε κενή εστία. 
• 78’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-1, από κόρνερ του Κάκιου οι αμυντικοί του Αυλωναρίου δεν έδιωξαν τη μπάλα, πολλέςς κόντρες στην πέριοχή του Πετράκη και ο Χιούσκα από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Άψογο το διαιτητικό τρίο, αποτελούμενο από τον Γιώργο Σέγκο και τους συνεργάτες του Κώστα Κωνστάντιο και Νίκο Χατζηκαμαγιάννη.
ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγ. Τόγιας): Πετράκης, Μαρουλής, Μπρεγκανάκου (57’ Φραγκής), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Κοτρόζος (72’ Πόγκας), Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας, Δημάς. 
ΑΥΛΙΔΑ (Χρ. Καπελιάνης): Αραβανής, Σαμαρτζής, Τζαφέρος, Κωνσταντόπουλος, Προβής, Κάκιος, Λεοντάρης (58’ Σαλεμής), Χιούσκα, Τσομάτσκα, Σπυρόπουλος, Βισβίνης (90’ Καμπόλι).

---το φωτορεπορτάζ του αγώνα:































Μακρυνικόλας-Παππάς Ηλ.
Το ''αύριο'' του ΑΟ Αυλωναρίου, που έρχεται και είναι αισιόδοξο και ταλαντούχο!















Δεν υπάρχουν σχόλια: