.........

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ:ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 5-1

Με πολύ κακή εμφάνιση και ήττα στο Προκόπι με 5-1 έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Η ομάδα παρουσιάστηκε αγνώριστη σε σχέση με τις τελευταίες καλές εμφανίσεις και έχασε από τους αντιπάλους της που είχαν μόνο μία ισοπαλία στον πρώτο γύρο. 
Η κακή μέρα φάνηκε από νωρίς όταν στο 2ο λεπτό, ο Δημάς στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα του Πετράκη, κάνοντας το 1-0. Το γκολ αυτό έφερε εκνευρισμό στην ομάδα που στη συνέχεια του αγώνα έκανε πολλά λάθη ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι με καλή ψυχολογία έβγαιναν στην κόντρα και δημιουργούσαν φάσεις. Στο 18ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου υποχρεώθηκε σε έξοχη απόκρουση σε σουτ του Μορφούλη ενώ στο 40ο λεπτό, ο Δασκαλόπουλος από καλή θέση σούταρε άουτ. Η μοναδική καλή στιγμή για τον Α. Ο. Αυλωναρίου στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 26ο λεπτό, όταν ο Παντελής Κοτρόζος με περίτεχνη ενέργεια μπήκε στην περιοχή το πλασέ του όμως πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι μπήκε να πιέσει για την ισοφάριση, όμως τα λάθη συνεχίστηκαν και έτσι στο 55ο λεπτό, αφού χάθηκε η μπάλα έξω από την περιοχή, ο Μορφούλης από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης 6 λεπτά αργότερα βγήκε τετ-α-τετ με τον Πετράκη που κατάφερε να αποκρούσει. Το Αυλωνάρι στη συνέχεια "ξύπνησε" και στο 64ο λεπτό, έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Πόγκα που βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον ανάγκασε σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο επόμενο λεπτό ο Πόγκας με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα γινόταν η ανατροπή αφού ασκήθηκε πίεση στην εστία των γηπεδούχων στο 79ο λεπτό πάλι από λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Δασκαλόπουλος βγήκε μόνος του πίσω από την άμυνα πέρασε και τον Πετράκη και έκανε το 3-1. Στο 83ο λεπτό, ο Ανδρέου εκμεταλλεύτηκε κακή απόκρουση του Πετράκη και με σουτ έκανε το 4-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μορφούλης με μακρινό σουτ στο 88ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μακρής σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στον ουρανό του Προκοπίου δείχνοντας πόσο κακή ψυχολογία υπήρχε στην ομάδα. 
Το Προκόπι αποδεικνύεται από τις πιο κακές έδρες για την ομάδα μας. Σε 4 συναντήσεις το Αυλωνάρι έχει 4 ήττες και μάλιστα την περίοδο 2007-08, πάλι με 5-1! Σε 9 αναμετρήσεις με το Προκόπι, εντός και εκτός, ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 7 ήττες!
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου φίλου μας και μέλος του Δ. Σ. της ομάδα μας Βαγγέλη Φραγκούλη.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Μαρούλης(46΄Φραγγής), Μπρεγκανάκου(70΄Αϊδίνης), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Κοτρόζος Π., Μακρής, Κόκκος, Ηλίας, Δημάς(46΄Πόγκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: