.........

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η κοπή της πίτας!

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με την Αυλίδα, η διοίκηση του ΑΟ Αυλωναρίου, είχε οργανώσει, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ''κιτρινόμαυρης'' ομάδας!
Μπορεί το αποτέλεσμα του αγώνα κόντρα στην Αυλίδα, να μην ικανοποίησε τους ανθρώπους του Αυλωναρίου, όμως αυτό δεν εμπόδισε στο να υπάρχει στην εκδήλωση, κέφι και γιορταστική ατμόσφαιρα...
Παρόντες όλοι οι αθλητές της ομάδας, μαζί με τον νεοαποκτηθέντα από την Κύμη, Νίκο Κόκκο, η τεχνική ηγεσία με επικαφαλής τον Βαγγέλη Τόγια και οι περισσότεροι διοικητικοί σύμβουλοι του ΑΟ Αυλωναρίου... ***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το http://dinataathlitika.gr/
Πριν την κοπή της πίτας ο πρόεδρος Δημήτρης Φραγκούλης, μετέφερε τις ευχές της διοίκησης για τον νέο χρόνο, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, για την καλή πορεία της ομάδας και εξέφρασε την πίστη όλων για καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ενώ καλωσόρισε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Αυλωναρίου, τον νέο απόκτημα της ομάδας, Νίκο Κόκκο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Εδώ να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Νικ. Κόκκου, Βλάσης, είχε κάνει σπουδαία καριέρα με τα χρώματα του ΑΟ Αυλωναρίου, πριν από αρκετά χρόνια!
Ακολούθησε η κοπή της πίτας, η οποία είχε σαν δώρο για τους τυχερούς, 3 ΄΄φλουριά΄΄ αξίας 50€ το καθένα...
Τυχεροί της βραδιάς οι Γιώργος Χροναίος, Βαγγέλης Αιδήνης και ο νεοαποκτηθής Νίκος Κόκκος...Στη συνέχεια, υπήρχε δείπνο με πλούσια αιδέσματα και αυτό το ΄΄τραπέζωμα΄΄ ήταν το ΄΄πριμ΄΄ για την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού Χαλκ., πριν από μερικές αγωνιστικές.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ:

















Δεν υπάρχουν σχόλια: