.........

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-4

Μια ακόμη κακή εμφάνιση και ήττα με 4-0 από τον Ταμυναϊκο, στο τοπικό ντέρμπι, για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή το απόγευμα στο Αυλωνάρι. Η κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας επέτρεψε στον Ταμυναϊκό με 5 ευκαιρίες να σημειώσει 4 γκολ. Η ομάδα του Αλιβερίου έδειξε περισσότερο πάθος και κατάφερε να σημειώσει μια μεγάλη νίκη.
Μέχρι το 24ο λεπτό το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν στην αρχή και το Αυλωνάρι να ανεβαίνει μετά το δεκάλεπτο. Στο σημείο εκείνο ο Καρατζάς κόβει την μπάλα έξω από την περιοχή του Ταμυναϊκού, φθάνει στη μεσαία γραμμή ανενόχλητος και βγάζει κάθετη πάσα στον Τσάγκο, ο οποίος ξεφεύγει από τους αμυντικούς και από πλάγια δεξιά γυρίζει την μπάλα στο Βασίλη Τσαλιαγκό που στην κενή εστία κάνει το 0-1. Από εκεί άρχισε η κατάρρευση του Α. Ο. Αυλωναρίου! Στο 30ο λεπτό, ο Σταμέλος έκανε σέντρα και ο Κούρτης με συρτό σουτ πέρασε την μπάλα ανάμεσα από πολλά πόδια και έκανε το 0-2. Στο 35ο λεπτό, ο Πιλάτης αφού μπήκε ανενόχλητος από αριστερά στην περιοχή γύρισε την μπάλα στον Βασίλη Τσαλιαγκό που με δυνατό σουτ έκανε το 0-3. Η μόνη αξιόλογη στιγμή του Αυλωναρίου στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύο λεπτά μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκε, όταν ο Βογιατζής βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και την στιγμή που ετοιμαζόταν να σουτάρει δέχθηκε σπρώξιμο και ανατράπηκε, χωρίς ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι!
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ταμυναϊκός διαχειρίστηκε το παιχνίδι προσέχοντας να μην δεχτεί γκολ και κατάφερε στο 63ο λεπτό να σημειώσει και τέταρτο. Στην φάση αυτή ο Φρυγανάς κράτησε τον Σταμέλο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Κάμπαξης σφύριξε πέναλτι και απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Αυλωναρίου. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Τσαλιαγκός διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.
Δυστυχώς είναι το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα μας δέχεται τόσο εύκολα γκολ! Το επόμενο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των αποκριών. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται την μεθεπόμενη Κυριακή στα Λουκίσια. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να διορθωθούν αρκετά λάθη και να πάμε ετοιμοπόλεμοι για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κιούσης, Κόκκος, Μαρούλης, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου(75΄Μπρεγκανάκου), Δημάς(46΄Φραγγής), Πόγκας, Βογιατζής, Ηλίας, Τζελίλι(71΄Δαφνής).



Δεν υπάρχουν σχόλια: