.........

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ. ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-1

Με πολλές απουσίες στην ενδεκάδα παρατάχθηκε στο Βασιλικό ο Α. Ο. Αυλωναρίου καθώς έλλειπαν για διάφορους λόγους ο αρχηγός Γιάννης Βογιατζής, ο Παντελής Κοτρόζος και ο Νίκος Κόκκος. Στο 20ο λεπτό τραυματίστηκε και ο Χάρης Φρυγανάς που αντικαταστάθηκε. Σε όλα αυτά προστέθηκαν και κάποια σφυρίγματα του διαιτητή Φώτη που επηρέασαν το αποτέλεσμα.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο το Αυλωνάρι στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο έχοντας την υπεροχή και δημιουργώντας δύο καλές φάσεις. Στο 9ο λεπτό, ο Μακρής μπήκε στην περιοχή από δεξιά και ανατράπηκε χωρίς ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα ο Ηλίας εκτέλεσε φάουλ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Μετά την αλλαγή του Φρυγανά στο 20ο λεπτό, ο Λήλας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε κάποιες φάσεις και σημείωσε το πρώτο γκολ. Στο 37ο λεπτό, ο Χαλιώτης βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή του Αυλωναρίου και με σουτ έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου ξεκίνησε με πάθος και πίστη για να γυρίσει το παιχνίδι. Στο 48ο λεπτό, ο Ηλίας εκτέλεσε φάουλ και ο Μακρής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο έδαφος μέσα από την γραμμή του τέρματος, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 53ο λεπτό, ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ υπέρ του Πόγκα και στην συνέχεια δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Αυλωναρίου, γιατί όπως γράφει στο φύλλο αγώνος έπαιξε αντιαθλητικά!!!! Στο 59ο λεπτό, ο Braho εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Αυλωναρίου και με σουτ έκανε το 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Σταματάκος σε υπόδειξη οφσάιντ βρίζει τον βοηθό χωρίς να αποβληθεί. Στο 69ο λεπτό, ο Σταματάκος φεύγει από αμφισβητούμενη θέση κλέβει την μπάλα από τον Χροναίο που βγήκε έξω από την περιοχή, η οποία κτυπά πρώτα στο χέρι του ποδοσφαιριστή του Λήλαντα και μετά του Χροναίου, ο βοηθός σηκώνει την σημαία και την κατεβάζει και ο άρχοντας του αγώνα δεν ακυρώνει το αντικανονικό γκολ!!!! 
Δυστυχώς σε ένα παιχνίδι που ο Α. Ο. Αυλωναρίου θα μπορούσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα όλα τα παραπάνω έφεραν την ήττα. Στο τέλος του αγώνα οι παράγοντες της ομάδας μας διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Φώτη, οι απαντήσεις του οποίου δεν ήταν πειστικές!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Μαρούλης, Δημάς(76΄Σατήρης), Καραμπίνης, Φρυγανάς(20΄Μπρεγκανάκου), Βασιλείου, Πόγκας, Μακρής, Τζελίλι(82΄Δαφνής), Ηλίας, Φραγγής.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ιστιαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: