.........

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ ΜΕ 4-0

Συνεχίζοντας μια κακή παράδοση ο Α. Ο. Αυλωναρίου ηττήθηκε στην Βόρεια Εύβοια, από την Ιστιαία με 4-0. Το ίδιο σκορ είχε σημειωθεί και πέρσι ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ποτέ δεν έχει αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας με την Ιστιαία. Στην Βόρεια Εύβοια ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχει σημειώσει μόνο δύο νίκες επί της Ακαδημίας Ιστιαίας πέρσι με 3-1 και επί του Αγίου με 2-0 πριν πέντε χρόνια. Σε όλα τα άλλα παιχνίδια με Ιστιαία, Ωρεούς και Προκόπι έχει ηττηθεί.
Τα κακά μαντάτα φάνηκαν από νωρίς όταν στο 3ο λεπτό, ο Χρήστος Ανέστης με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 5ο λεπτό το Αυλωνάρι χάνει την μεγαλύτερή του ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Μακρής εκτελεί φάουλ από την αριστερή γωνία της περιοχής στο κάθετο δοκάρι. Στο 19ο λεπτό, ο Αντώνης Γοργομάτης με σουτ κάνει το 2-0. Στο 42ο λεπτό ο Βασίλης Ανέστης με σουτ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ένα λεπτό αργότερα κάποιος ανεγκέφαλος από την εξέδρα αφού έβριζε συνεχώς τον Βαγγέλη Τόγια, πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι που έπεσε δίπλα τον βοηθό. Ο διαιτητής Κασομούλης διέκοψε τον αγώνα για τρία λεπτά και χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου της Ιστιαίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιστιαία είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, έχασε ευκαιρίες και τελικά σημείωσε το τέταρτο γκολ στο 63ο λεπτό, με τον Χρήστο Ανέστη. Στο 72ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου συμπλήρωσε μια τετράδα αγώνων όπου δέχθηκε 15 γκολ ενώ στους προηγούμενους δεκατέσσερις είχε δεχτεί 17 γκολ! Την Κυριακή ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τον Ταμυναϊκό στο Αυλωνάρι. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προσπάθεια και την συμπαράσταση όλων για να επανέλθει η ομάδα στην προηγούμενη καλή κατάσταση.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Κόκκος(65΄Βασιλείου Δ.), Μπρεγκανάκου(65΄Αϊδίνης), Καραμπίνης, Μαρούλης, Βασιλείου Β., Δημάς, Μακρής, Τζελίλι(76΄Δαφνής), Ηλίας, Φραγγής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: