.........

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Εν μέσω παζαριού πραγματοποιήθηκαν δύο αγώνες στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωναρι. Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, ο Α. Ο. Αυλωναρίου νίκησε 3-1 την Αιδηψό για το πρωτάθλημα ενώ την Τετάρτη ηττήθηκε με 2-1 από τον Ταμυναϊκό για το κύπελλο.
Φάση από τον αγώνα Αυλωνάρι-Αιδηψος
Στον αγώνα πρωταθλήματος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει την νίκη. Η Αιδηψός προηγήθηκε στο 22ο λεπτό, με τον Μπιμπάϊ που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας. Στο 44ο λεπτό, ο Βογιατζής κέρδισε πέναλτι αφού ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην περιοχή και μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι μπήκε αποφασιστικά στον αγώνα για να πάρει την νίκη, πίεσε έντονα την άμυνα των φιλοξενουμένων και κατάφερε να προηγηθεί 2-1 με κεφαλιά του Μακρή στο 64ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ο Ηλίας Δήμου με κεφαλιά ψαράκι έκανε το τελικό 3-1. Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν μεγαλύτερο σκορ όμως οι δύο τερματοφύλακες πραγματοποίησαν εξαιρετικές αποκρούσεις. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι που ικανοποίησε τον κόσμο που το παρακολούθησε.
Για το Αυλωνάρι έπαιξαν: Πετράκης, Μπρεγκανάκου, Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Μαρούλης(46΄Κοτρόζος Π.), Δημάς, Μακρής, Βογιατζής(90΄Δήμου Β.), Δήμου Η., Σεϊντόπουλος(84΄Ρέτσας).

Ακολούθησε την Τετάρτη ο αγώνας κυπέλλου με τον Ταμυναϊκό όπου η ομάδα μας εμφανίστηκε κουρασμένη και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ταμυναϊκός ήταν καλύτερος και νίκησε με 2-1. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Βασίλης Αναστασίου με σουτ στο 12ο λεπτό. Στο 23ο λεπτό ο Κούρτης σημείωσε το 0-2. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε ένα λεπτό πριν λήξη το ημίχρονο να κερδίσει πέναλτι με τον Παντελή Κοτρόζο που μετέτρεψε σε γκολ ο Τέλης Μακρής. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ταμυναϊκός προσέχοντας την άμυνά του δεν έδωσε την ευκαιρία στο Αυλωνάρι να δημιουργήσει κινδύνους και κατάφερε άνετα να κρατήσει το αποτέλεσμα που του έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η σύνθεση του Α. Ο.Α: Χρονάιος, Κόκκος(87΄ Ρέτσας), Φραγγής, Σούτι, Φρυγανάς, Μαρούλης( 55΄ Σεϊντόπουλος), Μπρεγκανάκου, Δημάς, Μακρής(80΄Δήμου Β.), Δήμου Η., Κοτρόζος.
Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Καστέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: