.........

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος και αυτό αποδείχτηκε την Κυριακή, στον αγώνα με τον Ελλήσποντο, που παρά την καλή εμφάνιση και τις πολλές ευκαιρίες, ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε με 0-1. Μαγική εικόνα αφού η ομάδα μας έχασε κλασικές ευκαιρίες, αν και έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές από το 26ο λεπτό, είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική ουσιαστική φάση που δημιούργησαν, αν και ξεκίνησε από θέση οφσάιντ, σημείωσαν το μοναδικό γκολ του αγώνα και "έκλεψαν" την νίκη.
Μέχρι το 26ο λεπτό δεν υπήρχαν σημαντικές φάσεις στο παιχνίδι. Στο σημείο εκείνο ο Κολιόπουλος ξέφυγε από τους αμυντικούς του Αυλωναρίου και ο Καραμπίνης τον ανέτρεψε λίγο έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Λάμπρου, να τον αποβάλει. Αν και έμμεινε με 10 ποδοσφαιριστές ο Α. Ο. Αυλωναρίου, πείσμωσε, στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.
Στο 32ο λεπτό, ο Βογιατζής βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα το σουτ όμως που επιχείρησε κατάφερε και εξουδετέρωσε ο κορυφαίος παίκτης των φιλοξενουμένων. Στο 39ο λεπτό, ο γκολκίπερ του Ελλησπόντου πραγματοποίησε διπλή απόκρουση, αρχικά έδιωξε κεφαλιά του Βογιατζή και στη συνέχεια το σουτ που επιχείρησε ο αρχηγός του Αυλωναρίου, στέλνοντας την μπάλα να κτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 48ο λεπτό, ο τερματοφύλακας Βασιλείου απέκρουσε νέο σουτ του Βογιατζή. Στο 52ο λεπτό, ο Δημάς βγαίνει τετ-α-τετ με τον Βασιλείου αλλά το πλασέ φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 58ο λεπτό, ο Κοβός φεύγει από καθαρή θέση οφσάιντ, φθάνει στην γραμμή του άουτ, γυρίζει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Νικολάου με σουτ σημειώνει το 0-1. Στο 80 λεπτό, ο Ηλίας Δήμου σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 85ο λεπτό, το Αυλωνάρι χάνει τριπλή ευκαιρία. Ο Ηλίας Δήμου εκτελεί φάουλ από δεξιά, ο Βογιατζής πιάνει δυνατή κεφαλιά που διώχνει ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων στη συνέχεια ο Μακρής σουτάρει για να διώξει και πάλι ο Βασιλείου και στην κατάληξη της φάσης οι αμυντικοί απομακρύνουν λίγο πριν την γραμμή το σουτ του Κοτρόζου

Δεν ήθελε η μπάλα, θα έλεγε κανείς, να μπει στα δίχτυα και γι αυτό ήρθε η ήττα. Αξίζει όμως να αναφερθεί η πολύ καλή προσπάθεια των παικτών της ομάδας μας. 
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου(83΄Φραγγής), Καραμπίνης, Μαρούλης, Βασιλείου Β., Δημάς(67΄Σεϊντόπουλος), Μακρής(87΄Δήμου Β.), Βογιατζής, Δήμου Ηλ., Κοτρόζος. 
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: