.........

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Σε πολύ κακή μέρα βρέθηκε ο Α. Ο. Αυλωναρίου την Κυριακή το απόγευμα στην Καστέλλα και ηττήθηκε με 5-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έπιασαν στον ύπνο το Αυλωνάρι κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν στο δεκαπεντάλεπτο με 3-0. Το γκολ του Βογιατζή στην συνέχεια έδωσε κάποιες ελπίδες για την ανατροπή όμως το κακό ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έφερε το κακό αποτέλεσμα.
Μόλις στο 2ο λεπτό η Καστέλλα άνοιξε το σκορ με σουτ του Μαντά. Στο 9ο λεπτό ο Φραγγής ανατρέπει τον Μήτρου στην περιοχή και το πέναλτι μετατρέπει σε γκολ ο Κηρόπουλος. Έξι λεπτά αργότερα ο Μήτρου πάλι από αριστερά βγάζει πάσα στον Τσούτη στην περιοχή που με ωραίο πλασέ κάνει το 3-0.
Στο 21ο λεπτό ο Γιάννης Βογιατζής με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ μειώνει σε 3-1. Το ημίχρονο κύλησε μέχρι το τέλος χωρίς άλλες φάσεις και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.
Δύο γκολ σημείωσε ο αρχηγός μας Γιάννης Βογιατζής
Στην επανάληψη και παρά τις διορθωτικές κινήσεις του Γιώργου Κρόκου, η Καστέλλα ξεκίνησαν με πάθος είχαν δοκάρι στο 49ο λεπτό με τον Σέγκο και σημείωσαν άλλα δύο γκολ. Στο 51ο λεπτό, ο Μήτρου με σουτ κάνει το 4-1. Στο 66ο λεπτό, ο Σέγκος με σουτ σημειώνει το 5-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ηλίας Δήμου ανατρέπεται στην περιοχή και ο Γιάννης Βογιατζής με πέναλτι διαμορφώνει το τελικό 5-2.
Ήταν μια κακή παρένθεση για την ομάδα μας που σε καμιά στιγμή δεν μπήκε στον αγώνα. Η ήττα αυτή πρέπει να προβληματίσει όλους μας και στο μέλλον να μην επαναληφθούν άλλες τέτοιες εμφανίσεις.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Μπρεγκανάκου, Φραγγής(46΄Τσαλιαγκός, 77΄λ. τ. Δήμου Β.), Καραμπίνης, Κόκκος, Μακρής(46΄Βασιλείου), Δημάς, Δήμου Η., Βογιατζής, Σεϊντόπουλος, Κοτρόζος.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο 'ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ' τον Ελλήσποντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: