.........

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ: ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έφυγε από την Τριάδα, την Κυριακή το απόγευμα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου.  Αν και αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις,  κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1. Τις δύο προηγούμενες χρονιές τα παιχνίδια έληξαν με το ίδιο σκορ, 2-2! Έτσι συνεχίστηκε η καλή παράδοση που θέλει τον Α. Ο. Αυλωναρίου να παίρνει βαθμό στην Τριάδα. Αντίστοιχα στο Αυλωνάρι έχει μόνο νίκες γεγονός που ελπίζουμε να διατηρηθεί στον δεύτερο γύρο.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με ελάχιστες φάσεις ενώ στο δεύτερο ο Α. Ο. Αυλωναρίου ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να πάρει και την νίκη. Στο 75ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Καραντάκη. Πέντε λεπτά αργότερα το Αυλωνάρι ισοφάρισε με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ηλία Δήμου. Στο 89ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης επιχείρησε σουτ από την γωνία της μικρής περιοχής που έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Σούτι, Μπρεγκανάκου, Μαρούλης, Κόκκος, Βασιλείου Β., Σεϊντόπουλος(86΄Αϊδίνης), Μακρής, Κοτρόζος(81΄Δήμου Β.), Δήμου Ηλ., Λαθουράς. 
Με την ισοπαλία αυτή ο Α. Ο. Αυλωναρίου έφθασε στους 20 βαθμούς και τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας στον πρώτο γύρο. Το πρωτάθλημα διακόπτεται για μία εβδομάδα λόγω των γιορτών. Ο δεύτερος γύρος ξεκινά στις 3 Ιανουαρίου, στο Αυλωνάρι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: