.........

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

''Καθάρισε'' γρήγορα το παιχνίδι στα Ζάρκα! Νέα νίκη με 3-0!

Μια ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μας, κερδίζοντας με 0-3 στα Ζάρητρα την νεοφώτιστη τοπική ομάδα!
            
Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του Γιώργου Κρόκου, μπήκαν αποφασισμένοι και σοβαροί από το 1ο λεπτό και αυτή τους η αποφασιστικότητα ήταν καθοριστική καθώς πολύ γρήγορα είχαν ένα δοκάρι (6' Βογιατζής) και βρήκαν δίκτυα 3 φορές ''καθαρίζοντας'' ουσιαστικά το παιχνίδι, από το πρώτο ημίωρο! 
              
Στη συνέχεια η ομάδα μας ανέκοψε τον ρυθμό της, αρκούμενη στην σωστή διαχείριση του πολύτιμου 0-3, και έτσι έφυγε με ένα ακόμα 3ποντο, από το γήπεδο των Ζαράκων, ένα 3ποντο που την έφερε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 19 πόντος!
***Τα γκολ:  
  1. 18' το 0-1: ο Ηλίας Δήμου, πλαγιοκοπεί εξαιρετικά την άμυνα τω γηπεδούχων και βγάζει σέντρα ακριβείας, μέσα στην περιοχή ο Τάλης Μακρής με ασύληπτη καρφωτή κεφαλιά, αφήνει ''άγαλμα'' τον Τόρα και 0-1!
  2. 22' το 0-2: ο Ηλίας Δήμου εκτελεί φάουλ και πάλι σε καλή θέση μέσα στην περιοχή ο Τέλης Μακρής, στέλνει με νέα κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα, δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα μας...
  3. 30' το 0-3: αντεπίθεση με τον Άγγελο Φραγγή, σέντρα του τελευταίου και ο Γιώργος Δημάς με εντυπωσιακό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, ''κλειδώνοντας'' έτσι την νίκη του ΑΟΑ!
Η ταυτότητα του αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: