.........

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ

Στην Τριάδα αγωνίζεται την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, στα πλαίσια της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Στις δύο προηγούμενες επισκέψεις έχει αποσπάσει ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ 2-2! Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα την προηγούμενη εβδομάδα και παρά τις ελλείψεις που έχει φιλοδοξεί για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το Αυλωνάρι βρίσκεται στην 8η θέση, με 19 βαθμούς και ο Παντριαδικός στην 11η με 17.
Το προηγούμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε εντός έδρας από την Αυλίδα με 1-3. Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, δέχθηκε τρία γκολ και παρά την προσπάθεια στο τελευταίο εικοσάλεπτο να ανατρέψει το αποτέλεσμα, όταν οι φιλοξενούμενοι έμμειναν με 10 παίκτες, κατάφερε μόνο να μειώσει το σκορ. Στο 20ο λεπτό, αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Χάρης Φρυγανάς.
Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Αντωνόπουλος με σουτ. Ο ίδιος παίκτης στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης σημείωσε το 0-2 με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 63ο λεπτό, ο Βαρσαμάς πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό σημειώνοντας με σουτ μέσα από την περιοχή το 0-3. Στο 70ο λεπτό, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντωνόπουλος. Από το σημείο αυτό ο Α. Ο. Αυλωναρίου πίεσε έντονα και κατάφερε να μειώσει με σουτ του Τέλη Μακρή, στο 82ο λεπτό. Τελικά παρέμεινε το 1-3 γεγονός που άφησε μια πικρία μετά από τόσες καλές εμφανίσεις και σπουδαία αποτελέσματα που είχε μέχρι τώρα η ομάδα! Όλοι στο Αυλωνάρι θεωρούν ότι είναι μια κακή παρένθεση και την Κυριακή θα παλέψουν για ένα καλό αποτέλεσμα στην Τριάδα.
Έπαιξαν για το Αυλωνάρι: Πετράκης, Δημάς, Μπρεγκανάκου, Κόκκος, Φρυγανάς(20΄ Κοτρόζος), Βασιλείου Β., Σεϊντόπουλος, Μακρής, Βογιατζής(67΄Δήμου Ε.), Δήμου Η., Λαθουράς(46΄Μαρούλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: