.........

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ακόμα μια επιτυχία για την ομάδα μας, εκτός έδρας, 1-0 τον Ολυμπιακό Χαλκίδας!

***πηγή: ''ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ.gr
'Ενα σχετικά εύκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα μας ο Α.Ο. Αυλωναρίου στην αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό Χ., στο Πάρκο του Λαού και έφυγε με το τρίποντο της νίκης, καθώς επικράτησε με 0-1.

Το παιχνίδι δεν είχε κάτι το πολύ αξιόλογο και εκτός από τη φάση του γκολ και το δοκάρι του Πάλλη (11'), λίγες ήταν οι καλές στιγμές για τις δύο ομάδες, οι περισσότερες στο α' ημίχρονο, με το Αυλωνάρι σαφώς πιο απειλητικό. Να σημειωθεί ότι στο 20' υπήρξε ο τραυματισμός του νεαρού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Χ., Δ. Στρατή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού προηγουμένως είχε δεχτεί τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα, τον κ. Καπράλο. Ένας τραυματισμός που όπως ενημερωθήκαμε αργότερα ευτυχώς δεν ήταν πολύ σοβαρός.
Στο β' ημίχρονο, εκτός από τη φάση του 83' όπου οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν γκολ υποστηρίζοντας ότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα από τη γραμμή του τέρματος, δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο. Υπήρχε μια φλύαρη υπεροχή του Αυλωναρίου χωρίς όμως αυτή να μετουσιωθεί σε γκολ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός αδυνατούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, αφού η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Αυλωναρίου εξουδετέρωνε κάθε κίνδυνο. Και κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι το οποίο είναι σίγουρο ότι θα ξεχαστεί γρήγορα.
Μόλις στο 1' ο Βαρτζής κερδίζοντας διαδοχικές κόντρες μπήκε μέσα στη περιοχή, κοντραρίστηκε εκ νέου, η μπάλα έφτασε στον αφύλακτο Κυτίνο στα πλάγια και αριστερά αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.
Στο 9' ο Ζαχαριάς βρίσκει πολύ ωραία τον Τσαλιαγκό μέσα στην περιοχή και αυτός με άψογο πλασέ νίκησε τον Τζουβάρα και έκανε το 0-1. Ήταν το δεκατοτρίτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.
Στο 11' ο Ολυμπιακός Χ. στέκεται άτυχος, οταν από το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Πάλλη, αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρίσκει με δύναμη την εσωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και αφού χτυπά στην γραμμή του τέρματος, διώχνεται από τους αμυντικούς του Αυλωναρίου.
Στο 15' ο Καρλής μόνος απέναντι από τον Τζουβάρα έκανε ένα αδύναμο πλασέ στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Στο 83' ο Μπασούκος βλέποντας τον Τζουβάρα έξω από την εστία του προσπαθεί με ψηλοκρεμαστο σουτ να τον "κρεμάσει", αυτός όμως με υπερένταση απεκρούει. Οι παίκτες και ο πάγκος του Αυλωναρίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην κ. Κούκουρα υποστηρίζοντας ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή του τέρματος. Η διαιτητής όμως του αγώνα δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
Διαιτητής: Χριστίνα Κούκουρα (Γιάννης Κελεπούρης-Γιώργος Πασχαλίδης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.(Οικονόμου Ι.): Τζουβάρας, Τζαφέρος, Στρατής (λ. τ. 20' Χ"αντωνίου), Φρυγανάς Γ., Σταύρου, Φρυγανάς Χ., Κυτίνος (46' Αθανασόπουλος), Κικίδης, Μυτάκης (72' Φουρλής), Βαρτζής (65' Ραβανός), Πάλλης
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κότσαρης, Δαφνής (75' Ν. Κούκης), Μπρεγκανάκου, Καραλής, Κόκκος,  Παπίλας, Μπασούκος (87' Βασιλείου), Ζαχαριάς (72' Καράπας), Β. Τσαλιαγκός, Ιωαννίδης, Γ. Καρλής (60' Περιβολάρης).

***ΦΩΤΟ από το παιχνίδι:
















Δεν υπάρχουν σχόλια: