.........

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018: ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-1

Τελικά το ρόδι έσπασε μετά από 4 αγώνες και ο Α. Ο. Αυλωναρίου νίκησε το 2018 και μάλιστα εκτός έδρας, τον Αστέρα Βατώντα με 0-1. Κατάφερε έτσι να πάρει τους τρεις πρώτους βαθμούς του δευτέρου γύρου, σπάζοντας μάλιστα και μια αρνητική παράδοση που είχε στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, στο ίδιο γήπεδο, αφού τον Δεκέμβριο του 2003 είχε ηττηθεί με 1-0 και πέρσι με 3-2!
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου είναι γεγονός ότι παρουσιαζόταν καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, πάλεψε στους προηγούμενους αγώνες, τόσο με τον Ελλήσποντο όσο και με τον Λήλαντα Βασιλικού, έχασε όμως, αλλά με βάση την εμφάνιση θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερα αποτελέσματα. Το κατάφερε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Βατώντα αφού σημείωσε ένα γκολ και κράτησε το μηδέν στην άμυνα απέναντι στην ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική είχε σημειώσει τέσσερα γκολ στην Λάμψακο και έχει την δεύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 31 γκολ!
Στο 10ο λεπτό, ο Thomas αφού ξέφυγε από την άμυνα των γηπεδούχων με διπλή προσπάθεια πλάσαρε τον Σταθαρά και σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Το Αυλωνάρι προσέχοντας αρκετά την άμυνά του και παίζοντας με αντεπιθέσεις απείλησε άλλες δύο φορές την εστία του Σταθαρά, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, με τον Βασίλη Τσαλιαγκό που δεν κατάφερε να σκοράρει.
Οι γηπεδούχοι χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Τζαβάρα έχασαν την καλύτερη ευκαιρία στο 33ο λεπτό, όταν ο Γούναρης εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Τζαβάρας, Ιωαννίδης(60΄Κούκης Νικ.), Μπρεγκανάκου(15΄Δαφνής λ.τ.), Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς(88΄Περιβολάρης), Τσαλιαγκός, Καρλής Γιωργ.(83΄Καράπας), Thomas.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Μακρυκάπα.



 Το γκολ του Thomas στο 10ο λεπτό και οι πανηγυρισμοί
 Το δοκάρι του Βατώντα στο 33ο λεπτό




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: