.........

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 μετά από ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και ένταση αναδείχθηκαν ο Α. Ο. Αυλωναρίου και η Μακρυκάπα, την Κυριακή το απόγευμα, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ' στο Αυλωνάρι. Οι δύο ομάδες έδειξαν τις διαθέσεις τους από την αρχή του αγώνα παίζοντας δυνατά και με πάθος για την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, το Αυλωνάρι ισοφάρισε αντίστοιχες και διεκδίκησε την νίκη στο τέλος όταν η Μακρυκάπα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του τερματοφύλακά τους. Ο διαιτητής της συνάντησης παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλές διακοπές στο παιχνίδι, κυρίως με τους τραυματισμούς του Τζαβάρα αλλά και τους "θεατρινισμούς" του προπονητή της Μακρυκάπας όταν αποβλήθηκε, κράτησε μόνο τρία λεπτά καθυστέρηση προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια των γηπεδούχων.
Στο 9ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός σούταρε στέλνοντας την μπάλα άουτ. 
Στο 14ο λεπτό, ο Σίδερης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την δεξιά γωνιά της περιοχής αναγκάζοντας τον Τζαβάρα να διώξει με τα πόδια.
Στο 18ο λεπτό, η Μακρυκάπα άνοιξε το σκορ όταν ο Σίδερης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά ο Τζαβάρας έδιωξε και η μπάλα στρώθηκε στον Βουρδάνο που με συρτό αριστερό σουτ έκανε το 0-1.
Στο 25ο λεπτό, ο Καραλής έκανε σέντρα από αριστερά στην απέναντι πλευρά, ο Καρλής γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Τσαλιαγκός σούταρε, η μπάλα κτύπησε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
Στο 27ο λεπτό, σουτ του Περιβολάρη έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 31ο λεπτό, απευθείας κόρνερ του Σίδερη από αριστερά η μπάλα πέρασε άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζαβάρα.
Στο 32ο λεπτό, σέντρα του Σίδερη από αριστερά κεφαλιά του Βουρδάνου από την μεγάλη περιοχή πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 34ο λεπτό, σουτ του Καρλή από δεξιά άουτ.
Στο 36ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω και προς τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε κόντρα σε αμυντικό και ο Καρλής που βρέθηκε στην πορεία της με σουτ την έστειλε στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο σημείο αυτό ο προπονητής της Μακρυκάπας, Νίκος Κιαπέκος, αντέδρασε έντονα προς τον πάγκο του Αυλωναρίου και τους διαιτητές με αποτέλεσμα να αποβληθεί και μετά από ένα πεντάλεπτο πήγε προς τα αποδυτήρια της ομάδας του.
Στο 40ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχθηκε καθώς υπήρχαν πολλά νεύρα και από τις δύο ομάδες, έγιναν πολλά φάουλ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες. Τραυματίστηκε σε δύο φάσεις ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου, Γιώργος Τζαβάρας, που τελείωσε τον αγώνα με πόνους ενώ πολλές φορές οι φιλοξενούμενοι "πάγωναν" το παιχνίδι πέφτοντας στο έδαφος. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη φάση στην επανάληψη σημειώθηκε είκοσι λεπτά μετά την έναρξή του όταν και η Μακρυκάπα σημείωσε το δεύτερο γκολ.
Στο 65ο λεπτό, ο Χασάνδρας εκτέλεσε πλάγιο άουτ από αριστερά η μπάλα έφθασε στο κεφάλι του Shexaj που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-2.
Στο 74ο λεπτό, ο Σίδερης σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Τζαβάρας έδιωξε δύσκολα.

Στο 85ο λεπτό, ο Μπασούκος έκανε πάσα στον Τσαλιαγκό που βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Μακρυκάπας ο οποίος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι και τον απέβαλε. Ο Παπίλας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε 2-2.
Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καραλής είδε τον Πούρνη που αντικατέστησε τον αποβληθέντα τερματοφύλακα της Μακρυκάπας έξω από την εστία του και με ψηλοκρεμαστό σουτ από την μεσαία γραμμή του γηπέδου πέρασε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. 
Ο Διαιτητής Σοφίου αμέσως μετά την φάση σφύριξε την λήξη του αγώνα κρατώντας μόνο τρία λεπτά καθυστέρηση προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου του Αυλωναρίου και απέβαλε τον προπονητή Γιάννη Μπασούκο.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Τζαβάρας, Δαφνής, Μπρεγκανάκου(81΄Καράπας), Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς, Τσαλιαγκός, Περιβολάρης(52΄Ιωαννίδης), Καρλής Γιωργ.(66΄Φραγγής).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια: