.........

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ ΜΕ 3-1

Την ήττα με 3-1 γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα στην Αρτάκη, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Ο Α. Ο.Ν. Αρτάκης παραμένει αήττητος από τον αγώνα  του πρώτου γύρου στο Αυλωνάρι όταν έχασε με 2-0  και από τότε έχει σημειώσει 9 νίκες και 6 ισοπαλίες δημιουργώντας ένα σημαντικό ρεκόρ! Κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο Α. Ο. Αυλωναρίου την περίοδο 2005-06, στη  Β΄κατηγορία τότε που παρέμεινε αήττητος για 14 αγωνιστικές και κατάφερε να ανέβει στην Α΄ κατηγορία στην οποία παραμένει μέχρι σήμερα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, προηγήθηκαν με 2-0 και περιόρισαν το Αυλωνάρι σε παθητικό ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη που κατάφεραν να μειώσουν, όμως η αποβολή του Δαφνή χάλασε την αριθμητική ισορροπία και περιόρισε τις δυνατότητες τους για κάτι καλύτερο. 
Στο 3ο λεπτό, το πλασέ του Μπαλαμπάνη έφυγε λίγο πάνω από την συμβολή των δοκών.
Στο 6ο λεπτό, ο Γκάβαλης με ψηλοκρεμαστό πλασέ από την δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονταν για οφσάιντ.
Στο 12ο λεπτό, ο Γκάβαλης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κότσαρη και στο έδαφος και στην συνέχεια έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Αυλωναρίου. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Μπαλαμπάνη από πλάγια αριστερά ακούμπησε στο αριστερό δοκάρι του Κότσαρη και κατέληξε άουτ.
Στο 37ο λεπτό, ο Γκάβαλης από δεξιά έκανε παράλληλη συρτή σέντρα μέσα στην περιοχή του Αυλωναρίου και ο Λούκας μόνος στο πίσω δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
Το Αυλωνάρι σε αυτό το διάστημα προσπάθησε με αντεπιθέσεις χωρίς να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα και κατάφερε νωρίς να μειώσει το σκορ.
Στο 56ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός μετά από πάσα του Thοmas, με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στη αριστερή γωνία του Τσάμαρη κάνοντας το 2-1.
Στο 59ο λεπτό, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δαφνής για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Γκάβαλη και έτσι το Αυλωνάρι συνέχισε στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές.
Στο 72ο λεπτό, ο Γκάβαλης στην προσπάθεια να σουτάρει έπεσε στην περιοχή και η διαιτητής Κούκουρα έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και απέκρουσε ο Κότσαρης.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου προσπάθησε στην συνέχεια για την ισοφάριση δεν κατάφερε όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την Αρτάκη που εκμεταλλευόμενη τους κενούς χώρους έψαξε για το τρίτο γκολ για να "κλειδώσει" το παιχνίδι.
Στο 90ο λεπτό, ο Ταψής βρέθηκε μόνος μέσα στην μεγάλη περιοχή, πήρε την μπάλα μετά από άστοχο σουτ του Μπαλαμπάνη και με πλασέ σημείωσε το 3-1.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου σε ένα πολύ κακό γήπεδο δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις συνθήκες του αγώνα και έχασε από έναν καλύτερο αντίπαλο.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Κότσαρης, Δαφνής, Φραγγής(24΄Κούκης Ν.), Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ιωαννίδης, Τσαλιαγκός, Καράπας(57΄Περιβολάρης), Thomas(89΄Κούκης Γιωρ.).
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Σκεπαστή.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: