.........

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 4-2

Ένα πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" ανάμεσα στο Αυλωνάρι και στην Σκεπαστή, με νικητές τους γηπεδούχους με 4-2. Έξι γκολ, δύο δοκάρια και πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες, άφησαν ικανοποιημένους όσους το παρακολούθησαν και βέβαια ευχαριστημένους τους γηπεδούχους για μια ακόμη νίκη! Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και πάλι διακοπή για την περιβόητη κόρνα που τελικά αποσυρθεί από το γήπεδο.
Με την έναρξη του αγώνα έγινε η πρώτη φάση με τον Καψάλη να βγαίνει μόνος απέναντι στον Κότσαρη αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου.
Στο 11ο λεπτό, ο Μπασούκος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και έστειλε την μπάλα στην απέναντι πλευρά του τέρματος σημειώνοντας το 1-0.
Στο σημείο αυτό ο διαιτητής Καλαμάτας διέκοψε για τρία λεπτά τον αγώνα και ζήτησε να απομακρυνθεί η κόρνα από την εξέδρα.
Στο 15ο λεπτό, φάουλ του Μπασούκου λίγα μέτρα έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αλεξίου.
Στο 21ο λεπτό, δυνατό σουτ του Τηλιόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή ανάγκασε τον Κότσαρη σε εντυπωσιακή απόκρουση πάνω από την δεξιά συμβολή των δοκών.
Στο 23ο λεπτό, ο Ιωαννίδης κάνει μια πολύ καλή πάσα μέσα στην περιοχή και ο Μπασούκος με πλασέ σημειώνει το 2-0.
Στο 26ο λεπτό, ο Ιωαννίδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν, ο Καρλής σούταρε λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, ελάχιστα πάνω από την αριστερή συμβολή των δοκών.
Στο 28ο λεπτό, σουτ του Θαλασσινού Ι.Β. απέκρουσε ο Κότσαρης.
Στο 30ο λεπτό, Τσαλιαγκός και Μπασούκος βγαίνουν στην κόντρα έχοντας ενδιάμεσα αντίπαλο όμως το σουτ του πρώτου φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 35ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός εκμεταλλεύεται ασυνεννοησία του τερματοφύλακα με τον Καλίτση κερδίζει την μπάλα και με διαγώνιο σουτ κάνει το 3-0.
Στο 42ο λεπτό, ο Μπασούκος μπαίνει από αριστερά στην περιοχή πολύ κοντά στην γραμμή του άουτ, σούταρε, ο Αλεξίου απέκρουσε η μπάλα κτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζουζουλής σούταρε έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Κότσαρη σε άλλη μια εντυπωσιακή απόκρουση στην αριστερή του γωνιά με την μπάλα να βγαίνει  κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του δημιουργήθηκε σύγχυση στην περιοχή του Αυλωναρίου αλλά ο Τηλιόπουλος και Ζουζουλής δεν κατάφεραν να σκοράρουν από κοντά αφού έδιωξε ο Κότσαρης.
Στο 55ο λεπτό δυνατό σουτ του Βασιλείου πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 56ο λεπτό, ο Μπασούκος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα πέρασε στην απέναντι πλευρά, ο Παπίλας έκανε σέντρα στην περιοχή, ο Καράπας με κεφαλιά την έστειλε προς το τέρμα, ο Παππάς σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα και ο Τσαλιαγκός με νέο σουτ  σημείωσε το 4-0.
Στο 59ο λεπτό, σουτ του Θαλασσινού Ι. Β. έδιωξε σε κόρνερ ο Κότσαρης.
Στο 60ο λεπτό, ο Ζουζουλής με κοντινό πλασέ μείωσε σε 4-1.
Στο 62ο λεπτό, ο Καψάλης βγήκε μόνος από δεξιά πέρασε την μπάλα στην απέναντι πλευρά αλλά το τελικό διαγώνιο σουτ του Τηλιόπουλου έφυγε άουτ.
Στο 63ο λεπτό, ο Τηλιόπουλος έκανε σέντρα από αριστερά έδιωξε σε κόρνερ ο Κότσαρης.
Στο 65ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή σημαδεύοντας το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αλεξίου.
Στο 78ο λεπτό, ο Τηλιόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζουζουλή από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.
Στο 86ο λεπτό, το σουτ του Παπίλα έδιωξε σε κόρνερ ο Αλεξίου
Στο 87ο λεπτό, φάουλ του Ζουζουλή πάνω πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 89ο λεπτό, τέσσερις παίκτες του Αυλωναρίου βγήκαν στην αντεπίθεση έχοντας απέναντι έναν της Σκεπαστής, ο Thomas έκανε σέντρα από δεξιά και ο Περιβολάρης μόνος λίγο πλάγια αριστερά από το τέρμα έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και καθυστερήσεις και πρόσφεραν καλό θέαμα στους φιλάθλους. Το Αυλωνάρι με την νίκη αυτή έφθασε στους 36 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας ενώ η νεοφώτιστη Σκεπαστή έδειξε ότι έχει καλή ομάδα πολύ επικίνδυνη επιθετικά και θα παραμείνει στην κατηγορία.
Η σύνθεση του Α.Ο. Αυλωναρίου: Κότσαρης, Κόκκος, Παππάς, Καραλής, Ιωαννίδης(76΄Κούκης Ν.), Παπίλας, Μπασούκος, Βασιλείου. Τσαλιαγκός(84΄Περιβολάρης), Καράπας(63΄Thomas), Καρλής Γιωργ.(89΄Κούκης Γιωργ.)

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την ΑΕΚ Χαλκίδας.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: