.........

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ: ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-0

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας το Σάββατο στο Γυμνό ανάμεσα στον Όλυμπο και το Αυλωνάρι. Οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, πάλεψαν για την νίκη, έχασαν ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0. Μοιράστηκαν έτσι βαθμούς και εντυπώσεις με το Αυλωνάρι να φεύγει για τρίτη συνεχόμενη φορά αήττητο από το Γυμνό, αφού και πέρσι το παιχνίδι έληξε 0-0 ενώ την περίοδο 2013-14 είχε νικήσει με 0-2.
Οι δύο ομάδες πρόσεξαν ιδιαίτερα τις άμυνες τους, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες όμως στην τελική προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές ήταν άστοχοι ενώ και οι δύο τερματοφύλακες όποτε χρειάστηκε αποσόβησαν τον κίνδυνο.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έφθασε πολύ κοντά στο γκολ στο 62ο λεπτό, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό Τσαλιαγκού και Καρλή η μπάλα έφθασε στον Μπασούκο που από την μεγάλη περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.  
Το Αυλωνάρι με τον βαθμό αυτό έφθασε τους 40 και είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, ο Όλυμπος με 37 στην 6η, ενώ η Μακρυκάπα πέρασε με 41 στην 4η, σε μια άτυπη μάχη για καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος. Προηγείται ο Απόλλωνας Ερέτριας με 62 βαθμούς, ακολουθεί ο Λήλας Βασιλικού με 59 και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Αρτάκη με 45.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Κότσαρης, Ιωαννίδης, Δαφνής(78΄Παππάς), Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς, Τσαλιαγκός(90΄Φραγγής), Καρλής Γιωργ.(85΄Βασιλείου), Thomas(67΄Περιβολάρης).
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Παντριαδικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: