.........

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 1-1

Χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στον αγώνα με τον Παντριαδικό την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨. Δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες και ευτύχισε  να ισοφαρίσει με ένα γκολ με φάουλ σχεδόν από την σέντρα του γηπέδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός από το τέρμα που σημείωσαν είχαν και δύο σουτ στα δοκάρια.
Στο 7ο λεπτό, ο Γιώργος Χασάνδρας βγήκε τετ-α-τετ με τον Τζαβάρα αλλά το σουτ που επιχείρησε έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου σε κόρνερ.
Στο 13ο λεπτό, σέντρα του Thomas από αριστερά ο Μπασούκος σούταρε ψηλά άουτ.
Στο 16ο λεπτό, το σουτ του Δημήτρη Χασάνδρα από πλάγια δεξιά έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 17ο λεπτό, ο Γιώργος Καρλής έκανε συρτή παράλληλη σέντρα προς στην περιοχή αλλά ο Μπασούκος δεν πρόλαβε την μπάλα στην προβολή που έκανε να την στείλει στο τέρμα.
Στο 39ο λεπτό, ο Τσούτσης μετά από σέντρα του Καραντάκη από δεξιά βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κότσαρη.
Στο 42ο λεπτό, ο Τσούτσης έβγαλε κάθετη πάσα στον Καραντάκη που πλάσαρε το Τζαβάρα και έκανε το 0-1.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία και κατάφερε να ισοφαρίσει σε ανύποπτη φάση σχεδόν από την σέντρα του γηπέδου.
Στο 56ο λεπτό, ο Καραλής εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα κάτω από την μεσαία γραμμή και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ευαγγελινού ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 68ο λεπτό, ο Καραντάκης, κορυφαίος παίκτης του αγώνα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζαβάρα.
Στο 70ο λεπτό, ο Περιβολάρης έκανε σέντρα από δεξιά, ο Μπασούκος μόνος στην περιοχή απέναντι στον Ευαγγελινό πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 77ο λεπτό, ο Καραντάκης από αριστερά έκανε παράλληλη σέντρα προς το τέρμα, ο Δημήτρης Χασάνδρας πρόλαβε την έξοδο του Τζαβάρα αλλά με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ. 
Στο 85ο λεπτό, ο μικρός Γιώργος Κούκης λίγο έλειψε να σκοράρει όταν στην σέντρα του Thomas από αριστερά δεν βρήκε την μπάλα με το κεφάλι και αυτή κατέληξε άουτ.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα φέτος έχει κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας και όπως φαίνεται θα είναι μέσα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που σώθηκε την τελευταία αγωνιστική!
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Τζαβάρας, Παππάς(46΄Φραγγής), Δαφνής, Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς, Thοmas(89΄Χουχούμης), Καράπας(62΄Κούκης Γιωργ.), Καρλής Γιωργ.(69΄Περιβολάρης).
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου την επόμενη αγωνιστική, μετά το Πάσχα, αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Κόσκινα. 
















 

Δεν υπάρχουν σχόλια: