.........

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Η πρόκριση ήρθε στο 88', στους ''8'' η ομάδα μας!

Μεγάλη μάχη έγινε στο γήπεδο(-χαλί) του Αφρατίου, για το Κύπελλο Εύβοιας, όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε το Αυλωνάρι! Φαβορί θεωρούντο οι φιλοξενούμενοι, όμως χρειάστηκε να φτάσει στην εκπνοή του ο αγώνας για να πάρουν τελικά, οι ″κιτρινόμαυροι″ την πρόκριση!
Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία και ο κοινός τους παρονομαστής είναι ότι και οι δύο θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στα πρωταθλήματα που παίζουν...
Η 11άδα που ξεκίνησε η ομάδα μας στο Αφράτι...
Οι του Αυλωναρίου είχαν τον έλεγχο και την εδαφική υπεροχή, όμως ήταν μέτριοι, έκαναν πολλά λάθη και δύσκολα έφταναν στην περιοχή του πολύ καλού Μίχου και της καλά οργανωμένης άμυνάς του! Την ίδια ώρα οι παίκτες του Σωτήρη Τζανή, έδειξαν ότι στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα μέσα στις ομάδες που θα βρίσκονται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, πάλευαν με πάθος και δύναμη (χωρίς ποτέ να ξεφεύγουν από τα όρια), επιχειρώντας με αντεπιθέσεις που είχαν σαν εκφραστές τον δυνατό Σολογιάννη και τον ταχύτατο Μαντά!
Τελικά οι δύο αλλαγές του Βαγγ. Ντόβολη (Λαθουράς και Κωνστάντιος), έδωσαν άλλη πνοή στην ομάδα, ανέβασαν ρυθμούς και πίεση, για να έρθει τελικά λίγο πριν την εκπνοή του 90λεπτου, που θα οδηγούσε σε 30λεπτη παράταση, το γκολ-πρόκριση, από τον ″bomber″ Βαίλη Τσαλιαγκό!
*οι κυριότερες φάσεις:
  • 7' πολύ καλή σέντρα του Παππά, δυνατή κεφαλιά του Β. Τσαλιαγκού, μέρσα από την περιοχή, η μπάλα ελάχιστα άουτ, πάνω από την συμβολή των δοκών...
  • 12' εντυπωσιακή προσπάθεια από τον Σολογιάννη που μπάινει από θέση μέσα δεξιά, σουτάρει από καλή θέση για να διώξει θαυμάσια ο Διαμαντάρας!
  • 47' ο Μαντάς από δεξιά πλαγιοκοπεί την αντίπαλη άμυνα, συγκλίνει προς την περιοχή, αποφεύγοντας τους προσωπικούς του αντιπάλους και βγάζει μπαλιά-″ξυράφι″ στον Σολογιάννη, που βρίσκεται λίγο έξω από την μικρή περιοχή, μόνος και πιάνει δυνατό πλασέ πάνω στην κίνηση, για να πάει η μπάλα και να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντάρα!
  • 48' ο Καράπας βγάζει ασίστ στον Καρλή, που από ευνοϊκή θέση πλασάρει για να σώσει Μίχος!
  • 52' κόρνερ του Κούρτη κεφαλιά καρφωτή, του Β. Τσαλιαγκού, η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό ″Γ″ της εστίας των γηπεδούχων...
  • 55' μέσα στην περιοχή ο Καρλής σουτάρει δυνατά, η μπάλα φεύγει άουτ, σύριζα από την αριστερή κάθετη δοκό...
  • 58' γύρισμα του Β. Τσαλιαγκού, στον Κούρτη που βρίσκεται τετ-α-τετ, με τον  Μίχο πλασέ για να διώξει ενστικτωδώς και σωτήρια με το πόδι ο πορτιέρο του Αφρατίου!
  • 83' αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Σάλεμ τελικός αποδέκτης, από καλή θέση σουτάει δυνατά και η μπάλα φεύγει λίγο άουτ από το αριστερό ″Γ″ της εστίας του Διαμαντάρα...
  • 88' ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, ο Λαθουράς εκτελεί υποδειγματικά κόρνερ από δεξιά και βρίσκει στην απέναντι πλευρά τον Β. Τσαλιαγκό, ο σέντερ του Αυλωναρίου, πηδάει πιάνει θαυμάσια κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στο ″παραθυράκι″ της εστίας του ανήμπορου ν' αντιδράσει Μίχου... Ήταν το γκολ που έκρινε τελικά το παιχνίδι και έδωσε την πρόκριση στο Αυλωνάρι, που στην επόμενη φάση, θα βρεθεί αντιμέτωπο (σε 2πλό αγώνα) με τον Ηρακλή Ψ.!
Διαιτητής ήταν ο Μάριος Πόγκας με συνεργάτες τους Χάρη Αντωνίου και Γιώργο Κοντογιαννίδη.
*ΑΦΡΑΤΙ (Σωτήρης Τζανής): Μίχος, Καλύβας, Μπούρικας, Βάθης, Τρίκκας, Βαλκάνος (79' Τουλούμης), Μαντάς, Σίδερης, Σολογιάννης, Σάλεμ, Σπανός (69' Μαραγκός).
*ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Ε. Δήμου, Παππάς, Κόκκος, Καράπας (55' Λαθουράς), Καρλής (55' Κωνστάντιος), Φωτιάς, Τσαγκός (89' Κοτρόζος), Β. Τσαλιαγκός, Κούρτης (89' Περιβολάρης), Μανδράκας.
*ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:



































Δεν υπάρχουν σχόλια: