.........

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ: ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-3

Απρόσμενη ήττα γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα στην Τριάδα ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Σε ένα παιχνίδι που η τύχη βοήθησε τους γηπεδούχους αλλά και τα λάθη της άμυνας, που δέχθηκε 4 γκολ, ηττήθηκε με 4-3, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο κακό πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1 και στην επανάληψη παρά την πολύ καλή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών  δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα έχοντας να αντιμετωπίσει και το αντιποδόσφαιρο των αντιπάλων. Είναι γεγονός ότι πολύ λίγο χρόνο παίχθηκε ποδόσφαιρο αφού με το παραμικρό οι αντίπαλοι ξάπλωναν στο γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με μόλις πέντε φάσεις να σημειώσουν 4 γκολ. Στο 2ο λεπτό, ο Τσιμηχόδημος από αμφισβητούμενη θέση οφσάιντ βρέθηκε απέναντι από τον  Διαμαντάρα που αποσόβησε τον κίνδυνο.
Στο 4ο λεπτό, ο Μουτουσίδης σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπάει στην πλάτη του Φωτιά παίρνει ψηλοκρεμαστή τροχιά και καταλήγει στο βάθος της εστίας του Διαμαντάρα σημειώνοντας το 1-0.
Στο 6ο λεπτό, ο Κούρτης με πολύ καλή πάσα βγάζει τον Λαθουρά μόνο απέναντι στον τερματοφύλακα της Τριάδας που πλασάρει ιδανικά ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 10ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός από αριστερά γυρίζει την μπάλα στον Λαθουρά στην περιοχή που σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας της Τριάδας διώχνει ενστικτωδώς. 
Στο 26ο λεπτό, ο Νόνας επιχειρεί σέντρα από δεξιά ο Διαμαντάρας χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Γκρινιάρης με σουτ κάνει το 2-1.
Το Αυλωνάρι στο επόμενο διάστημα πίεσε για την ισοφάριση, έκλεισε την Τριάδα στο μισό γήπεδο, επιχείρησε κάποια σουτ που δεν βρήκαν στόχο, αντίθετα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να σημειώσουν τρίτο γκολ κάτι που κατάφεραν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Στο 43ο λεπτό, ο Κατσίμπρας από αριστερά βγάζει ωραία μπαλιά στο κέντρο της άμυνας του Αυλωναρίου και ο Μουτουσίδης με πλασέ διαμορφώνει το 3-1.
Στο 44ο λεπτό, ο Παντριαδικός σημειώνει και τέταρτο γκολ, εκμεταλλευόμενος τον εκνευρισμό και την αμηχανία των φιλοξενουμένων, όταν ο Κατσίμπρας με κεφαλιά μετά από το κόρνερ του Μουτουσίδη ανενόχλητος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.   
Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχθηκε καθώς οι γηπεδούχοι με την παραμικρή αφορμή διέκοπταν το παιχνίδι. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε τον έλεγχο δημιούργησε κάποιες φάσεις και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-3 περιορίζοντας την ήττα.
Στο 60ο λεπτό, ο Κοτρόζος με τον Τσαλιαγκό έπαιξαν το ένα δύο και ο τελευταίος με σουτ μείωσε σε 4-2.
Στο 67ο λεπτό, ο Μανδράκας εκτελεί φάουλ από δεξιά η μπάλα μετά από διαδοχικά σουτ βρίσκει σε χέρι αντιπάλου στην περιοχή αλλά ο διαιτητής παρά τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Αυλωναρίου αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 70ο λεπτό, το Αυλωνάρι χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει τρίτο τέρμα όταν μετά από φάουλ του Φωτιά, ο Τσαλιαγκός μέσα από την μεγάλη περιοχή σουτάρει για να περάσει η μπάλα σύριζα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 90ο λεπτό, δυνατό σουτ του Τσαλιαγκού περνά ελάχιστα έξω από την δεξιά κάθετο δοκό του Οικονομίδη.
Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καρατζάς με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσάγκου από αριστερά διαμορφώνει το τελικό 4-3.
Ο διαιτητής αμέσως μετά το γκολ σφυρίζει την λήξη του παιχνιδιού παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο παίχθηκε πολύ λίγο ποδόσφαιρο από τις παρατεταμένες καθυστερήσεις των γηπεδούχων.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Διαμαντάρας, Παππάς, Κόκκος(71΄Καράπας), Καρατζάς, Κωνστάντιος, Λαθουράς(90΄Κούκης), Φωτιάς, Τσάγκος, Τσαλιαγκός, Κούρτης(53΄Κοτρόζος), Μανδράκας(85΄Δήμου). 



Το γκολ του Δημήτρη Λαθουρά

Δεν υπάρχουν σχόλια: