.........

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Προηγηθήκαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε!

Παιχνίδι αντάξιο στην φήμη και την δυναμική των δύο ομάδων το απόγευμα της Κυριακής στο Στάδιο "Νίκος Κίλιμπας" της Αρτάκης ανάμεσα στον φιλόδοξο την φετινή περίοδο ΑΟΝΑ και αρκετά ενισχυμένο Αυλωνάρι.
Οι φιλοξενούμενοι με το καλημέρα στο παιχνίδι προηγήθηκαν στο σκορ όταν στο 3' λεπτό ο Κουρτης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα "καρφώθηκε" στο "Γ" της εστίας του Τσάμαρη και 0-1 για το Αυλωνάρι.

Η Αρτάκη αντέδρασε άμεσα με ασφυκτική πίεση έκλεισε το Αυλωνάρι στα καρέ του θέλοντας να ισοφαρίσει άμεσα.
Με πολύ κινητικό τον Καραντάκη, τον Τσομπάνη σε καλή μέρα ο ΑΟΝΑ έχασε ευκαιρίες για ισοφάριση χάρη εξαιρετικό τερματοφύλακα του Αυλωναρίου, Διαμαντάρα να του λέει όχι πριν την φάση του 35' και την ισοφάριση του ΑΟΝΑ.

Στο 35' μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας ο Τσομπάνης μπήκε από θέση αριστερού εξτρέμ πάτησε περιοχή ο Κόκκος τον ανέτρεψε ο Γ. Κασομούλης έδειξε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαλαμπανης ισοφαρίζοντας σε 1-1.
To ημίχρονο έληξε με την Αρτάκη να έχει την υπεροχή, και το Αυλωνάρι να είναι σε παθητικό ρόλο με αμυντικούς προσανατολισμούς κυρίως.
Στο β' ημίχρονο με το ξεκίνημα ο ΑΟΝΑ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με άριστη φυσική κατάσταση πολλά τρεξίματα η ομάδα του Βαγγέλη Ζέρβα πίεσε για την ανατροπή και την κατάφερε στην φάση του 53' η ασίστ του Γιάννη Θωμά στην πλάτη της άμυνας, η μπάλα στον Καραντάκη, αυτός την κατέβασε εκπληκτικά και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-1 για τον ΑΟΝΑ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Για τα επόμενα λεπτά οι δύο προπονητές έκαναν τι κινήσεις τους στην σκακιέρα του παιχνιδιού με το Αυλωνάρι να παίρνει μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να απειλεί την εστία του Τσάμαρη με κάποιο γκολ.
Λίγο πριν την λήξη στο 5 λεπτό των καθυστερήσεων ο Φωτιάς έκανε λάθος που το εκμεταλλεύτηκε ο Λειβαδίτης πάσαρε στον Καραντάκη που με πλασέ στην ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία έκανε το 3-1 γι στην Αρτάκη που πήρε το πρώτο τρίποντο με ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα.
Άριστη η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη και των συνεργατών του Γιάννη Κελεπούρη και Κώστα Δάλλα.
Αρτάκη (Βαγγ.Ζέρβας):Τσάμαρης, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς (75'Λειβαδίτης), Μπελίτσος, Μαστροκώστας, Λούκας (67' Τουρκοχωρίτης),  Καραντάκης, Τσομπάνης (67' Νικολάου), Ζαχαρόπουλος (51' Κούκα).
Αυλωνάρι (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Κόκκος (75' Κοτρόζος), Παππάς, Καρατζάς, Δήμου (46' Τσαγκός), Λαθουράς (59' Καρλής), Φωτιάς, Κωνστάντιος, Τσαλιαγκός, Κούρτης, Μανδράκας (79' Μπεργκανάκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: