.........

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 1-0

Πάρα πολύ καλό παιχνίδι στο γήπεδο  ΄΄Νικ. Κούκης΄΄, όπου συναντήθηκαν ο ΑΟ Αυλωναρίου με το νεοφώτιστο Καλοχώρι/Παντείχι. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη, μετά από το πολύ δύσκολο ξεκίνημα  με Αρτάκη και Ηρακλή Ψαχνών αλλά και την μέτρια εμφάνιση και ήττα στην Τριάδα, αναζητούσε να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, που θα της έδινε ψυχολογική ανάταση για την συνέχεια!
 Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και είχε αρκετές συναρπαστικές φάσεις… Δημιούργησαν πολλές καλές ευκαιρίες οι γηπεδούχοι που θα μπορούσαν να είχαν ΄΄καθαρίσει΄΄ από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι, ενώ διαμαρτύρονται έντονα για 3 περιπτώσεις πέναλτι που τους αρνήθηκε ο διαιτητής του αγώνα Γιαν. Κηρύκος! Τελικά ένα γκολ του πρώτου σκόρερ της ομάδας Βασ. Τσαλιαγκού, στο 41′ στάθηκε αρκετό να δώσει το πρώτο 3ποντο στο Αυλωνάρι!
 Το Καλοχώρι/Παντείχι, άφησε άριστες εντυπώσεις, ήταν πολύ επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις, ενώ οι παίκτες του Γιάννη Φούρλη, έπαιξαν καθαρό και χωρίς σκοπιμότητες ποδόσφαιρο…
*οι κυριότερες φάσεις:
  • 14′ ο Κούρτης εκτελεί κόρνερ, αμυντικός διώχνει όπως-όπως, ο Κωνστάντιος κερδίζει την μπάλα, από το ύψος της περιοχής σουτάρει λίγο άουτ…
  • 17′ ο Τσαλιαγκός στην προσπάθειά του να μπει στην περιοχή ανατρέπεται από αντίπαλο με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι θεωρώντας ότι είχε περάσει την γραμμή! Το φάουλ εκτέλεσε με πάσα ο Τσάγκος στον Β. Τσαλιαγκό, που σούταρε από ευνοϊκή θέση για να  μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Δρεναφτσής…
  • 20′ από αριστερά πλαγιοκοπεί ο Σαμπάνης, βγαίνει απέναντι από τον Διαμαντάρα και σουτάρει για να φύγει η μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
  • 24′ ο Περιβολάρης κερδίζει την μπάλα μέσα στην περιοχή και εκεί αμυντικός των φιλοξενούμενων, στην προσπάθειά του να τον ανακόψει, τον ανατρέπει, ο διαιτητής δείχνει ΄΄παίζετε΄΄ στην φανερή παράβαση!
  • 35′ κεραυνός του Κούρτη, από καλή θέση η μπάλα ελάχιστα άουτ, από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
  • 37′ ο Περιβολάρης βρίσκει θαυμάσια τον Κούρτη που σουτάρει αμέσως και ο Δρεναφτσής διώχνει σωτήρια σε κόρνερ…
  • 38′ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Σαμπάνης, εκμεταλλεύεται λάθος του Φωτιά, φεύγει προς την περιοχή όμως ο Διαμαντάρας σε ετοιμότητα, πέφτει στα πόδια του και αποσοβεί τον όποιο κίνδυνο…
  • 41′ το Αυλωνάρι ανοίγει το σκορ! Ο Τσάγκος κερδίζει την μπάλα και κάνει πάσα στον Βασ. Τσαλιαγκό, ο σέντερ των γηπεδούχων, αποφεύγει εντυπωσιακά αντίπαλό του μέσα στην περιοχή και από πλάγια αριστερά με υποδειγματικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα σημειώνοντας το 1-0! Ήταν τελικά το γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση…!
  • 43′ και πάλι ο Σαμπάνης σουτάρει από καλή θέση η μπάλα όμως κοντράρει σε αμυντικό και φεύγει κόρνερ…
  • 57′  ο Β. Τσαλιαγκός βγαίνει τετ-α-τετ με την εστία, πλασάρει ο Δρεναφτσής διώχνει όπως-όπως, ο Τσάγκος κερδίζει την μπάλα, είναι έτοιμος να σκοράρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πέφτει στα πόδια του και τον ανατρέπει με τα χέρια, ο διαιτητής δείχνει …κόρνερ, στην καταφανέστατη περίπτωση πέναλτι!
  • 59′ επικίνδυνο σουτ του Β. Ζαχαριάδη εξουδετερώνει ο Διαμαντάρας…
  • 60′ δυνατό σουτ του Χρ. Ζουρμπουλή έξω από την περιοχή και η μπάλα φεύγει άουτ…
  • 64′ πολύ ωραία σέντρα του Μανδράκα, από δεξιά, ο Β. Τσαλιαγκός από θέση βολής με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ…
  • 83′ πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Καλοχώρι/Παντείχι, όταν ο Καραλής βρίσκεται μόνος μέσα στην περιοχή και στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
  • 87′ ο Κούρτης βγαίνει στην αντεπίθεση μπαίνει στην περιοχή  από δεξιά σουτάρει άουτ…
  • 89′ ο Κωνστάντιος εκτελεί φάουλ από δεξιά παράλληλα προς την εστία και ο Κούρτης από το ύψος του πέναλτι σουτάρει άουτ.
 Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κυρήκου έφερε ικανοποίηση στους γηπεδούχους για την νίκη αλλά και παράπονα για τον μη καταλογισμό των περιπτώσεων των πέναλτι!
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αστέρα Βατώντα.

*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Κόκκος, Δήμου (46′ Μπρεγκανάκου), Καρατζάς, Κωνστάντιος, Περιβολάρης (52′ Καράπας), Φωτιάς, Τσάγκος (77′ Κοκκάλας), Βασ. Τσαλιαγκός (90′ Ηλ. Παππάς), Κούρτης, Μανδράκας.
*ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Γιάννης Φούρλης): Δρεναφτσής, Ντούκα, Καραλής, Γάτσης (57′ Δαμπάνης), Σαμαρτζής, Παύλ. Ζουρμπουλής, Β. Ζαχαριάδης (82′ Σακάλογλου), Τουρχανάϊ, Χρ. Ζουρμπουλής, Θεοδ. Καραμπάς, Σαμπάνης.





Δεν υπάρχουν σχόλια: