.........

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Ισοπαλία με ανατροπή: ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-2

Κακός δαίμονας για τον Α. Ο. Αυλωναρίου έχει αποδειχθεί η Μακρυκάπα αφού σε 9 αναμετρήσεις δεν την έχει νικήσει! Από την περίοδο 2014-15 όταν η Μακρυκάπα ανέβηκε στην Ά κατηγορία της Εύβοιας, σε 5 παιχνίδια στην έδρα της, οι γηπεδούχοι έχουν 3 νίκες ενώ 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι και στο Αυλωνάρι τρεις αγώνες έληξαν ισόπαλοι και την περίοδο 2016-17 οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη! Συνολικά ο Α. Ο. Αυλωναρίου απέναντι στην Μακρυκάπα έχει 5 ισοπαλίες και 4 ήττες!
Την Κυριακή το απόγευμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος μετά από καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ενώ οι γηπεδούχοι, έχοντας απόλυτη ευστοχία σε δύο φάσεις που δημιούργησαν, προηγήθηκαν με 2-0.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες με την Μακρυκάπα να δίνει γήπεδο και κατοχή στο Αυλωνάρι που δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικό προς την εστία του Τζουβάρα πλην ενός σουτ του Κούρτη που εξουδετέρωσε ο νεαρός τερματοφύλακας των «Λύκων».
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Φωτιά στο κέντρο του γηπέδου με τον Σίδερη να κλέβει την μπάλα να πασάρει στον «εξαιρετικό» Κούκουρα που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 στο 17′ για την Μακρυκάπα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε είχε την απόλυτη υπεροχή και κατάφερε στο τέλος να φέρει το παιχνίδι στα ίσια!
Η Μακρυκάπα στο 61′ εκμεταλλεύτηκε ακόμα ένα φθηνό λάθος του Αυλωναρίου με το Σίδερη να κλέβει την μπάλα από το κέντρο να κάνει κούρσα έως την μεγάλη περιοχή και με σουτ να νικά για δεύτερη φορά τον Διαμαντάρα κάνοντας το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Μετά το 2-0 ο προπονητής του Αυλωναρίου ρίσκαρε άλλαξε το σχηματισμό έκανε πιο επιθετική την ομάδα του και πιο φρέσκια πιέζοντας ψηλά την Μακρυκάπα.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία την φάση στο 79′ όταν οι Τσάγκος, Κούρτης, Τσαλιαγκός έκαναν ένα ωραίο τρίγωνο αλλά το σουτ του Τσαλιαγκού βρήκε το δεξι κάθετο δοκάρι του Τζουβάρα.
Στο 84′ είχαμε το 2-1 από τον Τσάγκο μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Κούρτη.
Στο 89′ πέναλτι για το Αυλωνάρι όταν ο Τσαγκός κινήθηκε στην περιοχή ο Νικος Γκίκας τον ανέτρεψε και ο διαιτητής Πόγκας στα τρία μέτρα έδειξε την άσπρη βούλα. 
Ο Βασίλης Καρατζάς εκτέλεσε ψύχραιμα το πέναλτι και ισοφάρισε σε 2-2 στο 91′ για το Αυλωνάρι.
Ο αγώνας δεν είχε τελειώσει προσφέροντάς ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις όταν στο 94′ ο Σεχάι έκανε μία τρελή κούρσα από την άμυνα περνώντας τους πάντες πάσαρε στο Σίδερη που από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ μπήκε στην περιοχή πέρασε και τον Διαμαντάρα αλλά εκεί σαν από μηχανής θεός ο Καρατζάς με τάκλιν αυτοθυσίας έδιωξε σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μακρυκάπα(Ν.Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας, Χασάνδρας, Τσουμάνης, Θ. Γκίκας, Σεχάι, Ν. Γκίκας, Κουτσαυλής (86′ Α. Καρκαλής), Βουρδάνος, Σίδερης, Κούκουρας (71′ Σμπρίνης).

Αυλωνάρι(Βαγ.Ντόβολης): Διαμαντάρας, Δαφνής (61′ Παππάς), Λαθουράς, Καρατζάς, Κοκκάλας (79′ Δήμου), Κωνστάντιος (59′ Καράπας), Φωτιάς, Τσαγκός, Τσαλιαγκός, Κούρτης, Μανδράκας (68′ Περιβολάρης).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Σκεπαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: