.........

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Έσπασε την αρνητική παραδοση: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1-0


Μετά από τρία χρόνια χωρίς νίκη, εντός έδρας, ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε την Κυριακή το απόγευμα να σπάσει αυτή την μικρή αρνητική παράδοση επικρατώντας με 1-0. Στα δύο τελευταία χρόνια είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ ενώ την περίοδο 2015-16 το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο με 0-0. Μάλιστα η Καστέλλα την περίοδο 2013-14 είχε επιβληθεί μέσα στο Αυλωνάρι με 4-7! Στις 8 αναμετρήσεις με την Καστέλλα στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" το Αυλωνάρι έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, γεγονός που δείχνει ότι τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αμφίρροπα.
Ο προπονητής Βαγγέλης Ντόβολης μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες του (Τσαλιαγκός, Φωτιάς, Κούρτης, Κόκκος, Κωνστάντιος κλπ) να πάρουν ανάσες και έδωσε χρόνο σε κάποια από τα ταλαντούχα νέα παιδιά της ομάδας (Καράπας, Παππάς, Γ. Κούκης)  να δείξουν το αναμφισβήτητο ταλέντο τους! Στα θετικά για τους γηπεδούχους, η πλήρης επανάκαμψη στην αγωνιστική δράση του Βαγγέλη Κοκκάλα.
Το παιχνίδι στο ″Ν. Κούκης″ ήταν καλό είχε αρκετές φάσεις, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν γρήγορα τον δρόμο προς τα δίκτυα, κάτι που τους έδωσε την ευκαιρία να διώξουν το όποιο άγχος… Ήταν συγκριτικά καλύτεροι όμως και η Καστέλλα, του πρώην προπονητή του Α. Ο. Αυλωναρίου, Γιάννη Μπασούκου, παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή και μαχητική και προσπάθησε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα…
ΤΟ ΓΚΟΛ
Στο 10ο λεπτό, καταπληκτική προσπάθεια του Λαθουρά από αριστερά, που βγάζει συρτή σέντρα παράλληλη προς το τέρμα, εκεί σε θέση βολής ο νεαρός Καράπας, με υποδειγματικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και κάνει το 1-0!

 ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
  • 24′ τετ-α-τετ του Γραμματικόγιαννη λίγο άουτ η μπάλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι…
  • 30′ από πλάγια θέση και δεξιά ο Καρλής σουτάρει η μπάλα κτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και φεύγει άουτ...
  • 47′ Καρλής και Λαθουράς παίζουν εξαιρετικά το ″1-2″ σουτ του τελευταίου φεύγει λίγο άουτ η μπάλα…
  • 53′ από κόρνερ του Δεληγιώργη, ο προωθημένος Παυλίδης πιάνει δυνατή κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι...
  • 69′ κεραυνός  του Μανδράκα έξω από την περιοχή η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι…
  • 70′ ο Τριανταφύλλου από πλάγια θέση σουτάρει αλλά δεν μπορεί να νικήσει τον Διαμαντάρα…
  • 84′ ο Λαθουράς μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή μεταβιβάζει στον Τσάγκο, που είναι μόνος απέναντι στο αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά σουτάρει πάνω του χάνοντας μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα….
  • 89′ ευθύβολο σουτ του Γραμματικόγιαννη, φεύγει λίγο άουτ η μπάλα πάνω από την συμβολή των δοκών…
  • 90′ σε θέση βολής βγάζει ο Τσάγκος, τον Τσαλιαγκό, που επιχειρεί σουτ-λόμπα, όμως ο Κουρτέλης, με υπερένταση και με τα ακροδάχτυλα διώχνει σε κόρνερ…
  • 90+5′ ο Μανδράκας σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή ο πολύ καλός τερματοφύλακας της Καστέλλας, Κουρτέλης, διώχνει με τα πόδια... 
 Διαιτητές Βαλ. Βρακάς (Αντ. Ιωάννου-Περ. Δελχάς)

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Παππάς (80′ Φωτιάς), Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Καράπας, Κούκης (56′ Κωνστάντιος), Τσάγκος, Καρλής (87′ Β. Τσαλιαγκός), Λαθουράς (90+2′ Περιβολάρης), Μανδράκας.
ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Γιαννης Μπασούκος): Κουρτέλης, Μαρίνος, Οσμάνι(85΄Χρυσικός), Παυλίδης, Κουβούσης, Καραλής, Δεληγιώργης, Πάλλης, Αρχοντούλης (80′ Χασάνδρας), Α. Γραμματικόγιαννης,  Παπαρούνης (50′ Τριανταφύλλου).

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Μακρυκάπα.










 






Δεν υπάρχουν σχόλια: