.........

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ Ο Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς του κυπέλλου Εύβοιας αφού έχασε στον επαναληπτικό από τον Ηρακλή Ψαχνών με 0-3 στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Μετά το ισόπαλο 1-1 μέσα στα Ψαχνά ήθελε την νίκη ή την ισοπαλία με 0-0 στο Αυλωνάρι. 
Προσπάθησε από την αρχή να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα κάτι που κατάφερε μέχρι το 28ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι την πρώτη φορά που μπήκαν στην περιοχή κέρδισαν, εύκολα, πέναλτι και άνοιξαν το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά την πίεση του Αυλωναρίου, ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε λάθη της άμυνας και σημείωσε άλλα δύο τέρματα. Ο διαιτητής Φώτης δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών σε δύο περιπτώσεις υπέρ του Αυλωναρίου. 
Στο 19ο λεπτό, στην πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού, ο Μπρεγκανάκου έβγαλε κάθετη πάσα στον Τσαλιαγκό μέσα στην περιοχή αλλά ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους. 
Στο 21ο λεπτό, ο Κόκκος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ο Κούρτης σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Κηρόπουλος μπλόκαρε.
Στο 28ο λεπτό, ο Μήτρου μπήκε στην περιοχή από αριστερά κλείστηκε από τρεις ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου, έπεσε στο έδαφος και ο διαιτητής παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων καταλόγισε πέναλτι! Ο Γκάβαλης ένα λεπτό αργότερα με εύστοχη εκτέλεση σημείωσε το 0-1.
Στο 39ο λεπτό, μετά από λάθος των αμυντικών, ο Γκάβαλης έκανε πάσα στον Μήτρου που βγήκε τετ-α-τετ με τον Διαμαντάρα, πλάσαρε και ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου προσπάθησε για την ισοφάριση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι να δεχθεί το δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ηρακλής καλά οργανωμένος αμυντικά δεν επέτρεπε να δημιουργηθούν φάσεις στην εστία του.
Στο 50ο λεπτό, σε προσπάθεια του Κούρτη να μπει στην περιοχή από την δεξιά γωνία η μπάλα κτύπησε στο απλωμένο χέρι αμυντικού αλλά ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι.
Στο 52ο λεπτό, ο Τσάγκος εκτέλεσε φάουλ και ο Κούρτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κηρόπουλου.
Στο 63ο λεπτό μετά από λάθος στην μεσαία γραμμή, ο Ηρακλής βγήκε στην αντεπίθεση, ο Καραχάλιος έκανε σέντρα από αριστερά στην απέναντι πλευρά ο Ανέστης πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και σούταρε, απέκρουσε αρχικά αμυντικός και ο ίδιος παίκτης με νέο σουτ σημείωσε το 0-2.

Στο 65ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός κερδίζει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή αποφεύγει τον τερματοφύλακα και ο Παλαιολόγος τον ανατρέπει με τον διαιτητή Φώτη να αρνείται το πεντακάθαρο πέναλτι!!!!

Στο 68ο λεπτό, ο Ντούμας σούταρε από καλή θέση μέσα στην περιοχή και ο Διαμαντάρας πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση.
Στο 74ο λεπτό, ο Μήτρου μετά από αντεπίθεση των φιλοξενουμένων με πλασέ από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε την ευκαιρία να περάσει στους ημιτελικούς του κυπέλλου Εύβοιας μετά από 45 χρόνια. Έπαιξε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο που στοχεύει πολύ ψηλά με το υλικό που έχει. Δυστυχώς όμως η πικρία που έμεινε στο Αυλωνάρι είναι ότι δεν αποκλείστηκε μόνο από τον Ηρακλή..... 
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχει 61 χρόνια παρουσίας στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο με απόλυτο σεβασμό προς όλους και του αρμόζει ο ανάλογος σεβασμός από όλους τους εμπλεκόμενους!

Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Διαμαντάρας, Κόκκος(64΄Καρλής), Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Κωνστάντιος, Καράπας(46΄Λαθουράς), Φωτιάς, Τσάγκος(86΄Περιβολάρης), Τσαλιαγκός, Κούρτης(72΄Κοκκάλας), Μανδράκας.

Η σύνθεση του Ηρακλή Ψαχνών: Κηρόπουλος, Ντούμας, Αγγελάτος Δ., Ρεπετσάς, Σπανός, Παλαιολόγος, Καραχάλιος(88΄Βογιατζής), Αγγελάτος Γ.(86΄Γουρζουλίδης), Γκάβαλης(81΄Σκριβάνος Π. Λ.), Ανέστης, Μήτρου(76΄Σκριβάνος Π. Δ.)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: