.........

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ισοπαλία 1-1 στην Αιδηψό! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΡΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Με την ισοπαλία έφυγε, την προηγούμενη αγωνιστική από την Αιδηψό, ο Α. Ο. Αυλωναρίου αφού κατάφερε και ισοφάρισε στην εκπνοή του αγώνα! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο ήταν καλύτεροι, το Αυλωνάρι προσπάθησε στην επανάληψη και κυρίως μετά το 78ο λεπτό, όταν η Αιδηψός έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές και στο τέλος των καθυστερήσεων σημείωσε το γκολ!
Στο 35ο λεπτό, ο Μπιμπάι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0.
Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσάγκος με σουτ από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Στο 77ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Η. Στεργίου για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Οι δύο ομάδες σε 3 αναμετρήσεις στο γήπεδο της Αιδηψού τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει και τα 3 αποτελέσματα. Την περίοδο 2015-16  το Αυλωνάρι νίκησε με 3-1, την περίοδο 2017-18 η Αιδηψός πήρε την νίκη με 1-0 και φέτος το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1!
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου σε 12 αγωνιστικές έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας!
Το Αυλωνάρι τις δύο επόμενες αγωνιστικές αγωνίζεται εντός έδρας με Δροσιά και Λήλαντα Βασιλικού, ενώ την τελευταία του πρώτου γύρου παίζει εκτός με τον Ελλήσποντο. Στον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΠΚΟ Δροσιάς θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή Σπύρου Μάγκου!

Αυλωνάρι(Β.Ντόβολης):Διαμαντάρας Δ., Κοκκός Ν. (58’ Περιβολάρης Α.), Μπρεγκανάκου Α. (81’ Δήμου Ε.), Καρατζάς Β., Παππάς Η., Κοκκάλας Ε.(64’ Δαφνής Σ.), Λαθουράς Δ., Τσάγκος Ι., Τσαλιαγκός Β., Κούρτης Α., Καράπας Ν. (86’ Κούκης Γ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: