.........

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Δεν ικανοποίησε και έχασε: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 0-1

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα μέσα στο Αυλωνάρι, από τον Λήλαντα Βασιλικού, γνώρισε ο Α. Ο. Αυλωναρίου την Κυριακή το απόγευμα με 0-1. Είχε ηττηθεί και τις δύο προηγούμενες σαιζόν με 0-2 πέρσι και 1-2 πρόπερσι. Συνολικά σε 12 αναμετρήσεις από την περίοδο 2007-08 στην Α΄κατηγορία, σε εντός έδρας αναμετρήσεις, ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχει 5 νίκες, ο Λήλας 7 ενώ κανένα παιχνίδι δεν έχει λήξει ισόπαλο!
Το Αυλωνάρι δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του δημιούργησε λίγες ευκαιρίες και με ένα γκολ που δέχθηκε από το 6ο λεπτό ηττήθηκε με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι με καλή αμυντική λειτουργία κράτησαν μακριά από την περιοχή τους τους γηπεδούχους που είχαν την κατοχή αλλά απειλούσαν κυρίως με μακρινά σουτ.

 Οι φάσεις του αγώνα
 Στο 2ο λεπτό το σουτ του Τσαλιαγκού έφυγε άουτ.
Στο 6ο λεπτό, ο Αλεξίου με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αιφνιδίασε τον Διαμαντάρα και έκανε το 0-1.
Στο 19ο λεπτό ο Πεσχύρας βρέθηκε μόνος στην μεγάλη περιοχή λίγο πλάγια αριστερά, πλάσαρε στην απέναντι γωνία ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Διαμαντάρα.
Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Κούρτης σούταρε από πλάγια δεξιά στην απέναντι γωνιά του Τόρα όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι ανέβασε περισσότερο την απόδοσή του πίεσε για την ισοφάριση όμως ο Λήλας βρήκε κενούς χώρους και με αντεπιθέσεις δημιούργησε κάποιες φάσεις.
Στο 52ο λεπτό, ο Αλεξίου επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή και ο Διαμαντάρας έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 69ο λεπτό, ο Τσούρα με ατομική ενέργεια μπήκε από αριστερά στην περιοχή το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Διαμαντάρας.
Στο 70ο λεπτό, ο Παππάς πρόλαβε και έκοψε τον Ζευγολάτη, που ήταν μόνος του απέναντι από τον Διαμαντάρα, την τελευταία στιγμή έξω από την περιοχή πριν πλασάρει.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Α. Ο. Αυλωναρίου άσκησε έντονη πίεση για την ισοφάριση και δημιούργησε τρεις καλές φάσεις.
Στο 84ο λεπτό, ο Δήμου έκανε εντυπωσιακό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και λίγο πλάγια δεξιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί "παραθυράκι" του Τόρα.
Στο 86ο λεπτό, ο Κούρτης σούταρε από την μεγάλη περιοχή μπλόκαρε ο Τόρα.
Στο 90ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός μετά από πάσα του Τσάγκου βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Τόρα, στην  μικρή περιοχή, πλάγια δεξιά, το σουτ που έκανε έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Λήλαντα.  
Α. Ο. Αυλωναρίου(Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Παππάς(85΄Περιβολάρης), Μπρεγκανάκου(61΄Τσάγκος), Καρατζάς, Κοκάλας, Καρλής, Φωτιάς, Λαθουράς(88΄Καράπας), Τσαλιαγκός, Κούρτης, Μανδράκας(76΄Δήμου).

Λήλας Βασιλικού(Τάσος Ταυταρίδης): Τόρα, Κικίδης, Ευαγγελινός, Χαζαρίδης, Τσούρα(93΄Μανικιώτης), Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου, Ζευγολάτης(76΄Πρίφτι), Πεσχύρας(87΄Βαγγέλη), Βάθης(59΄Αναγνώστου).

Την επόμενη αγωνιστική τελευταία του πρώτου γύρου ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ελλήσποντο. 















Δεν υπάρχουν σχόλια: